JOM TERJAH~

Isnin, 25 Jun 2012

DAPAT TIKET 'BRAVE' DARI NUFFNANG

Assalammualaikum,

dah time rehat ni, kwn2 sume mkn ape je?

lov mkn mee celop, pg td pn bkfst yg sama.. hahaha

mee celop -lebeyh kurang mee sup- tp sgt sedap!!

^ ^


oh ye, jumaat lps lov cek email

-ari2 cek email-

tgok2 dpt email dari NUFFNANG

ce teke apa dia?


kihkihkih, bkn hape pn cume tiket wyg percume!!!!!!

eh gile xsuke dpt tiket wyg pecume lebeyh2 lg dari NUFF

xmasuk kontes ape pn, cume

nuff soh komen psl adat yg xboleh kite tinggalkn

n yg sntiasa kite amalkn..



oh pcayalah, lov sgt gembira bila dpt email ni

bkn senang2 nk dpt email dari nuff utk diri sndiri mcm ni..T_T

mmg lov kalo soh buat ayt kn aku bg tros karangan 180 ptah pkataan

agknyer tpilih la kot kan karangan lov tu so da rezki dpt plak

lov mmg penggemar cerita2 katun


xkira la katon lua or dlm negara skali pn,

lov lahyannnn~~


tp mcm yg korang tau -nta korang tau ke idok nta-

lov dah xdibenarkan ke pawagam lagi,

-ikut arahan ni-

ada la sebab2 dia, kalo ada yg fhm tu mereka tahu la kenapa..

kalo yg xfhm tu korang wat tatau je la kata2 lov ni..kihkihkih


lov masuk tu pn mmg nk tiket tu,

tp tlupe plak abg da xbg, dgr je ade cita best cite tbaru tros join

xsedo xboleyh join,

so lov xhntr pn pstujuan nk pegi tu..so org laen la yg akn dpt..

mmg xde rezki kt ctu.. da rezki org laen kan.. ^^ xpe..


tp abg kata nti dia akn blikn dvd2 katon yg tbaru klua tu..

^^ YEYY!!! tgok kat uma tape kan abg? hiks..


see? mmg rasa sedeyh xdpt join,

but apa pn nk trimas kt nuffnang coz pilih lov utk sertai mnde ni

lov hppy sgt dpt..


yela sbagai blogger baru, lov xhrpkn popiler ke hape..

tp skurang2 nya dpt bnde2 chumel cmni..

pn da rasa bmngt nk berblog..hahahaha

kiranya nuffnang pandang gak kt org beringos cm lov ni .. T_T


maaf lah nuff coz masuk ni dah 2x lov xdpt join..

yg ptama lov dpt tu yg ni Smurfs

tp yg ni lov kne buat entry.. so mmg tpilih jgk la kan..

hehehehe

lov lupe diri bile tgok ada bnda baru.. tgok2 tros join..

bile dpt xdpt pegi plak.. UWAAAA -rsa sedeyh tu ttp ada-


hehehe

oke la sape2 yg dpt pergi tu smoga dpt bronok2 kt sna..

:)




Tiada ulasan:

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang