JOM TERJAH~

Khamis, 7 Februari 2013

KOMIK DARAH SI REMBULAN & EPILOG DARAH SI REMBULAN




Assalammualaikum..

hola!! semoga semua sehat-sehat, happy je selalu..

jom lov sambung balik cite pasal komik dlm simpanan lov ni


selagi belum habis selagi tu belom sah..hahaha

Komik Darah Si Rembulan..

haaaa dengo namanya aja dah seram kan?



 sebab beli? coz tajuk dia penuh misteri...

ilustrasi dia pun penuh tanda tanya..

siapa perempuan tu?

lelaki cute tu jht ke?

:p 


 ini muka belakang kulit komik ni..

sory pic xde kualiti langsung..

lov guna kamera tepon cokia je kan.. :P

i xmampu nk ada touch2 screen ni >:)

kehkehkeh
 


 buku ada 2 buah kesemuanya..

komik pertama memang best tp komik kedua ni kureng sket..

cite dia last2 mcm tergantung..tension X_x
 

  
ini ilustrasi muka belakang komik ni..

apa2 pun cerita dia memang best...

terutama watak lelaki tu..

penuh misteri n menarik hati.. kahkahkah..

-imaginasi tinggi pada katon- >:P


nk tahu cita dia mcmana?

aisyo...klik je pic tu nanti nampak la sinopsis dia kan?


   adios~~~~

  

3 ulasan:

Mrs.Mirror And Shadow berkata...

assalamualaikum..jual x??kalau jual nak beli boleh dua2 bab sekali dah lama cari..dulu ada tapi dah hilang..:)

Lov Note berkata...

Waalaikumusalam..sory x jual..ce tgok kt fb group komik2..ramai jgk yg nk jual komik2 cmni kt ctu..

Unknown berkata...

lama bebenar sye cari buku kedua ni...smpi skrg pun x jumpa lagi...agak2nya boleh dapat kat mne ek??sbb mph ke,popular ke..smua takde...7eleven pun

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang