JOM TERJAH~

Ahad, 10 Februari 2013

MENGINTAI BUSUR BERADU - MOTOMI KYOUSUKE




Assalammualaikum,

 Mengintai Busur Beradu ni juga dari penulis yg lov gemari

iaitu MOTOMI KYOUSUKE


Buku ni lov beli bila lov tgh ada satu mslh beso..

secara kebetulan cerita dlm ni mslh dlm ni

sama n lebih kurang dgn masalah lov..

masa beli ni lov skola lg..form 5


bila baca ni rasa nk menangis je..

then dah baca betul2, cerita ni mcm bagi semangat

dari segi kata2 utk girl tu lov ambk skali utk lov.. lol

-kn lov ske bygkn lov wtk dlm tu-


ni muka dpn komik ni...pic girl tu..

komik ni ada sebuah sahaja ok..

lebih berkisarkan remaja yg join kelab memanah


terlibat dlm masalah remaja, berputus asa,

xde org peduli, xde org boleh dipercayai,

tapi dlm xsedo tu rupa2nya

ada someone yg selalu ada utk dia..

yg selalu bg semangat..n dorongan

kalo boleh tgok kt ats tu..

dia ada bg penanda buku, kalo xbukak penanda bku tu dia jd mcm pic.1

kalo bukak dia jd mcm pic.2
   


ini pic belakang buku ni..pic boy tu.. mereka sebenarnya bkn kwn baik pun

tp saling memerlukan n mnyokong antara 1 sma lain..

boy ni musuh n punca semangat girl tu berubah 

    
belakang plk pic penanda bku tu cmni..

so cute... lov syg sgt buku ni..



 

2 ulasan:

zainab_baniaz berkata...

asalam
dah lama tak dengar khabar, kak lov sihat? wah bertambah lagi la koleksi komik kak lov ni... saya dah kurang baca komik tapi yg komik ni saya ada jugak baca~ best juga jalan citernya..

Lov Note berkata...

waalaikumsalam, hi zai lama xdengo cite..kak lov jln2 g blog pun tgok2 sunyi sepi je ..T_T

da stat edit n sambung balik eh cite tu..insyaallah nti akak singgah lagi..

ala xbtmbh mana pun komek akak, ni koleksi yg lama tu je..coz ada permintaan nk tgok pic2 muka dpn komek tu yg akak wat entry khas tu..lol

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang