JOM TERJAH~

Isnin, 28 Januari 2013

143 KAORU'S CAKE HOUSE - VERSI NOVEL




Assalammualaikum (salam sejahtera)

tajuk komik ni sama dgn satu lagi tapi

ini versi novel..


sejujurnya lov lebih suka yg lagi satu...

versi ni da xbrapa best nak bca..

 tapi itu terpulang lah pada pandangan pembaca komik yg lain...


ada org suka versi pertama tu, ada yg suka versi novel cmni...



ini gambar depan komik ni...

gmbr dia pun da mcm canggih2 punya cerita kan..thehe

gmbr dia cantek..but cerita dia lov bca 1x je...

boleh la, korang try beli or pinjam then bca sendiri..

mane tao korang lebih minat versi ni kan.. ^ ^
    


ini ilustrasi dekat belakang komik ni..

gambar dan warnanya cantik...


Tiada ulasan:

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang