JOM TERJAH~

Jumaat, 8 Februari 2013

KOMIK KELAYAKAN CINDERELLA - KIKUCHI KAMARO




Assalammualaikum,

jom sambung nengok buku-buku komik koleksi lov lagi ok...

kali ni psl Komik Kelayakan Cinderella


haaa kalo in real life la kita tao psl kelayakan nk jadi

Cinderella?

mesti kita da bertungkus lumus nk capai yedak?

lol

-myb lov je kot- :P
 

ce tengok ilustrasi komik ni..

hahahaha tajuk dia kelayakan Cinderella tapi cinderella tu

pegang penyapu.. lol


oh btw, lov memang minat giler ngn KIKUCHI KAMARO

semua bku2 dia xpernah jemu baca walo berkali2 pun

cerita dia semuanya berlainan tapi semuanya best n hebat
 


ni pic dekat belakang komik ni...

watak girl tu ingt dia dpt jadi puteri raja..dpt jadi cinderella betul2 la kan..

tapi lelaki tu orang biasa je..


dia ada ramai adek beradek yang tidak trjaga...

dia join contest tu pun dgn berharap dpt someone 

yg boleh tolong dia urus rumah n jagakan adik2 nya...


tapi apa akn jadi bila girl tu dpt tahu perkara sebenarnya kan?

lawak lawak... -saje bg korang angin-     

    
lagi satu yg uniknya, Kelayakan Cinderella ni bukunya TEBAL

selalunya komik alihbahasa ni dia nipis je..or xde la tebal sgt..


but yang ni memang tebal, walopun bagi lov kertas dia

mcm kertas xbest je..coz cerita dia best lov suka je.. :P


korang bleyh nmpk kat ctu apa maksud lov

bwh tu Kelayakan Cinderella, atas ros biru..

ce tengok dari warna kertas dia...

laen kan? ats tu mcm cantek je..

bwh mcm buruk kan?



tapi apapun kikuchi kamaro mmg best!! 

xsia2 beli buku dia k .. 




peace no war!
 


       


Tiada ulasan:

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang