JOM TERJAH~

Selasa, 9 Ogos 2011

MY FAVORITE SMURFS






The Smurfs

The Smurfs,
watak kartun comel yang bewarna biru hidup dihutan dalam rumahnya
yang seumpama cendawan satu masa dahulu kini telah kembali.
percaya ke tidak? tapi ianya kini kembali dalam dunia yang sebenar!!
tak sabar rasanya nak tengok The Smurfs 3D ni,
macam biasa The Smurfs cuba menyelamatkan diri mereka dari ditangkap oleh musuh ketat
or what can i say musuh lama mereka
sedar tidak sedar mereka telah tersalah jalan dan PUFFF!!
tiba-tiba telah muncul di dunia yang begitu asing bagi mereka.. dunia manusia.
dalam The Smurfs kali ni 6 watak smurfs yg berbeza
telah ditonjolkan sebagai watak utama..
lov rasa mereka akan cuba belajar hidup di kota New York
sebelum mencari seseorang yang mereka boleh harapkan
bagi membantu mereka mancari jalan pulang dan
cara menentang musuh ketat mereka si Gargamel with his cat
sebelum penjahat ini dapat menangkap mereka
.
woooo mmg xsabar lebeh2 lagi nak bawak my little pwincess
tengok cerita feveret mum dia ketika kecil dulu..
huhuh
Seperti dulu juga, lov lebeh suka ngn watak SMURFETTE
coz dia je gadis smurfs yang comel, bijak, dia lebih serius malah disukai ramai..



ArE YoU SmUrfS AlrEaDy? ^^

Tiada ulasan:

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang