JOM TERJAH~

Isnin, 28 Januari 2013

KOMIK KASIH BUKAN KAU & KASIH HANYA KAU




Assalammualaikum, sihat semua?

Komik ni adalah satu cerita sambungan dari sebuah cerita yang sama

but tajuk dia berlainan..mula2 tu kasih bukan kau...




mula-mula mcm cinta dan tak cinta je...watak dlm cerita ni hensem sgt...

suka tengok but perangai dia menyakitkan hati je..

watak girl dlm ni pun cute sgt...
  


mula2 bca tu rasa geram, benci...n mcmna diorg boleh xbesama ni..

tp still nk tahu kesudahan cinta diorg ni..coz diorg too cute..

n mcm telah ditetapkan utk bsama.. :P 


ini siri kedua tajuk dia pun Kasih Hanya Kau...

bila dpt je buku ni then bca je tajok tu...tros tersenyum lov dibuatnya..

mesti diorg dpt bersama, jangkaan pd mulanya :P

but....



mcm yg pertama gak mmg menyakitkan hati dgn pangai boy tu..

dah la cute, ensem.. dia mcm maen2kan ati pompan tu plak...

hishhhhh ini mcm maen2 cinta lah...kjp suka kjp xsuka..

ajegile ni.. :P 

nk tao ksudahan? baca sendiri!!!! ehehehe cau!




1 ulasan:

Mai Frost berkata...

Sis xnak jual ke komik ni. Sy dh lma cari tp xjumpaT.T

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang