JOM TERJAH~

Khamis, 11 Jun 2015

KOMIK TEMANI AKU - SHIMAKI AKO





Assalammualaikum,

komik temani aku dari Shimaki Ako ni memang best..

walaupun ilustrasinya agak kureng dari kebiasaannya

jalan cerita tu ada dan mudah nak faham kehendak penulis

bagi setiap watak yang hado..


macam biasa, watak lelaki nakal, watak perempuan yang jatuh cinta 

pada yg tak sudi dan macam-macam lagi..


cerita cinta, xboleh nak ceritakan coz bku ni ada 

4 cerita cinta yang berlainan dan best-best..


macam biasalah pesanan dari lov, komik2 cinta macam ni

ada adegan kiss2 coz cerita2 ni berdasarkan kisah cinta 

remaja2 jepun...so kita sebagai orang islam ni xsesuai sangat



lagi-lagi para remaja...takut korang terikut-ikut plak..

macam lov, dah berkahwin, dah dewasa, boleh membezakan 

antara realiti n fantasi..



so kalo remaja2 kita nak bca elok lah yang berusia 20 tahun ke atas...

takut da baca2 ada keinginan lain plak kang..

nk try2 kat sape2 plak ke...mati..dosa tau..



papai...

Tiada ulasan:

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang