JOM TERJAH~

Ahad, 26 Ogos 2012

CHOCOLAT - KUBONOUCHI EISAKU

 


Assalammualaikum, 

komik chocolat ni lov beli kt pesta buku di kl dgn sparo hrga shaja...

mmg sronok, komik ni djual sparo hrga coz komik2 lama


mule2 tu takat ingt saja nk beli bg tmbh koleksi je

but bile da bca2 tu terseronok plak.. hahaha 
















4 ulasan:

zainab_baniaz berkata...

a'salam

Banyaknya series komik chocolat ni..

lov-note berkata...

xde la byk zai, cuma 7 buah je..katon dia gnz tp ada munger dlm tmn..klaka..hehehe

Cenderahati Pengantin Murah berkata...

salam.nk tanya.komik ni beli kat mne .sy ade smpai 1-5. nk crik 6 dan 7.tp smpai skrng tak jmpe2.dah lme mncrinya.

Lov Note berkata...

komik lov beli kt pesta buku kt kl.. mmg da tiada di pasaran lg coz ini bku2 komik lama..


but still boleh lg kalo nk contact je gempakstarz tnyekan pasal buku ni..sure ada lg ngn diorg.. <3

da best2 kumpol 1-5, kalo xdpt 6-7 mzt xbest kn..eheheh cela col mzt bole..

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang