JOM TERJAH~

Sabtu, 21 Februari 2015

KOMIK CARI KERJA & MASIH MENCARI KERJA - YOSHINO AKI


 
Assalammualaikum semua,

 sedar tak sedar dah lama tak update psl komik lov

kali ni lov update pasal 

Komik Cari Kerja & sambungannya Masih Cari Kerja

dari Yoshino Aki


 

komik ni ada dua buah yg pertama CARI KERJA tu..warna pink purple tu..

cerita ni berkenaan Yuri Asaoka watak girl tu seorg siswi yg dah berkali-kali

mohon kerja namun ditolak je..xpernahnya dapat..


last2 tu dia terjumpa dgn senior dia masa dia g temuduga yg ke 50 kali

macam-macam huru hara yg terjadi tp laki ni xperasan pn prempuan ni junior dia..

perempuan ni je yg glabah lebeh..haha

boy tu dgn wataknya yg cool je..

lps2 tu mcm2 ensiden yg tjadi antara diorg bdua ni msa dkt dlm tren..


smpai lah diorg ni berkawan baik, boy tu byk ajar n nasihat girl tu

agr xglabah n tenang je bila nk tmuduga n mcm2 lg..

tp girl tu da jatuh cinte kt boy tu..aduuuu parah btol girl tu.. :P



buku kedua pula girl tu masih lagi mcari kerja,

lps tu sambung pula dgn masalah dia yg dah jatuh cinta dgn boy

tu pulak yg xmahu bercinta demi mengejar cita2.



so girl ni cuba nk pendam perasaan dia tapi mcm la boy tu xtahu kn..

xpatot2...mestila dia tao n buat2 xtau..hahaha :P

then dia ttp dgn mslh dia yg xhbs2 xdpt cari kerja tu..mcm ni pn ada ke..


buat kata sinopsis last tu..ni la timenye girl tu tahu kepayahan dlm mencari kerja

dan juga mengejar cinta..


bjaya ke x berjaya girl tu utk mendapat kedua-duanya..?

so kenalah baca..bahahaha


ok2 lov cite,

tp perasaan tu bile pendam kan jd penyakit..

girl tu tseksa n byk menangis la..sedeh wooo


tp part last tu xboleh bla 20sx ok..

utk 20 tahun ke atas..bhahahha

-eleh korang tau apa jd kan, dah2 20tahun keatas je..-



papai~~








Tiada ulasan:

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang