JOM TERJAH~

Jumaat, 29 Jun 2012

CONTENGCONTENG


Assalammualaikum, slmt pg..

n selamat hari jumaat..hari yg penuh dengan keberkatan kan..

hari ini juga dilimpahi dengan pelbagai rezki dariNya


erm, pernah dengar tak pasal Contengconteng?

pernah? bgos2.. 

ape? tak tahu? tahu conteng2 jer?




 
erm ini adalah sgt kejam oke..

tengok kat LAMAN WEB DIA 

mmg sgt best, n sgt berbakat besau ...


yg paling best kartun2 or hasil conteng2 beliau

byk sgt n sgt2 kne dgn khidupan kite msa kecik..

trimbas kembali kenangan dolu2..


zmn kite knk2 la zmn yg paling best skali..

lgpn sape2 yg minat seni, or mghargai seni

or sgt bminat dgn bende2 comel mmg letak 

bku conteng-conteng dlm list PATUT DAPATKAN SEGERA!!



hehehehe -bsemangat-

lov sbenau nye baru je dpt bku conteng2 dari ContengConteng.Com 

jom lyn gambar..



cengg!!!! hehehe ske nengok pic katon kuceng.. -kuceng kot- mate beso tu..



mntk mr.fadhli utk sain lagi kt ctu..

trime kaseh..

siap dia buat ucapan utk lov..hw sweet..tq!



bku conteng2 ni mcm bku sekolah kite dlu2

-skunk pn same la petennyer-

cume tgok tu..ada cat!! ape xnmpk? hish...

nengok bwh ni.. hehehehe




nmpk2? scara jujurnya lov dlu2 pn ske conteng2 bku skola..

kt dpn xbrani..kt blakang kami lukes mcm2..

tp xde la lawan cmni..ske sgt tgok... ^_^



lov beli 2 buah..siap dpt 2 bji pemadam

tau2 je da conteng2 mzt nk padam kan..kehkehkeh..

idea mr.fadhli ni mmg sgt kreatif..

lov ske cara n gaya dia..

dia ni pgkat adek2 lov kot  eh..

kehkehkeh...bijak2..



then dpt 2 batang pensil skali...

jom conteng2..

-da dpt syg plk nk conteng2- O..O'



CAK!!! alo tomei2 come to mama..!! lalalalala~~

ceria thp melampau da aku nih..

korang nk ceria gak? haaa g lmn web yg lov kasik kt ats tu..

nengok sndiri

ada byk lagi hasil conteng kerja beliau ni..

yg sgt comel2..kao xnk utk diri sndiri

korang rasa da tue kan hape ke kan.. -sndiri tua xsedo-

korang bleh hadiah kn kt adek2..

kt kwn2..

kt peminat2 bnde comel n beseni cmni lov..

korang beli hdiahkn kt lov oke.?? kehkehkeh..

-tamak-



dlm setiap bku conteng tu ada jadual n kalendar yg super comel!!!

mcm zmn skola2 la kan...

aduhh sgt syg ni mcmn nk conteng!!!

-gmbira melampau hingga mybabkn tekanan-



see? comel2 kan?

xcomel? korang jelez kan? korang xde... >:)

bkn semua tmpt ada jual oke...

lg senang korang bli sndiri kt tuan tanah dia..

lalalalalala ~~~



muke surat ptama ada tulisan ini..

wah!!!!! dgn bangganya n tersenyum lebau dibuatnya...

kehkehkeh..

-sgt senang nk gmbire kn ati yg sedeyh-

-beri bnde2 comel- << pesanan ini utk anda kwn2 ku!!! :P



muke surat kdua n ketiga kot..ada pic somel2

kt bwh dia cmni...laen2 kosong..

korang bleyh kosong kosong kosong..ookkk oooo erkk!!

nyanyi lgu njwa latip plk..hohoho




bku ni baru skjap td lov dpt... tengkiu pada plukis

penulis, pemilik conteng2 or peggiat seni conteng

yg sgt best!!!! coz da bjaya mghntr bku tsebut pd lov..



lov ske giler weyh..terubat ati tluka di pg2 jumaat ni..

nape tluke? hahahahah owh itu mslh org tua2..

budak2 jgn sebok !! kehkehkeh.. >:)



slmt bhari jumaat kengkawan..yg laki2 yg lupa solat jumaat

yg pompan jgn lupe g sopenk2!! miahahaha

-jgn mmbazer xbek-



owh ye tentang harga or snarai item yg ada

korang jengah je blog CONTENG2  ni..oke..

kite kne sokong artis kite oke.. ^^


majulah seni utk kite..wahahahaha







10 ulasan:

kak ina kl berkata...

akak pun suka conteng-conteng kat kertas masa sekolah dulu tapi tak pernah conteng dinding

kampung kamu kat jenjarom kah?

zainab_baniaz berkata...

a'salam...

Kak lov saya ngan kakak saya pun dapat jugak buku tu (hadiah drp kakak saudara saya) dia tengok kami suka melukis jadi mungkin sebab itu dia bagi saya buku conteng2... saya dah lukis dekat empat helaian dah....

lov-note berkata...

lov kt kg johan setia tu kak.. berjiran je ngn jenjarom..

1st bf dlu org sna -itu pn nk cite-

sape yg xke conteng2 kn kak..eehee

lov-note berkata...

wow zai da dpt dlu eh..? ini akak jelez nih..

tp xkasi tao pun..zai tahu kn kak lov ske mnde2 comel2 cenggini..eheheh


pssst : ble kak lov tau dak? zai lukes ape smpai 4lai tu??

slmt mconteng!!! ^^

zainab_baniaz berkata...

a'salam

ehm, saya lukis komen miss piano untuk mendapatkan mood tuk sambungan miss piano...

lov-note berkata...

wow yeke, bgos yer..byk idea zai nih..

smoger bjaya dlm pghasilan miss piano..netau nti bile da jd bole dibukukn.. ^^

zainab_baniaz berkata...

assalammualaikum...

insya Allah kalau di izinkan oleh Allah utk saya berjaya dalam menyiapkannya... tapi kan bila saya tengok balik bab belakang2 tu, rasa macam nak padam je balik, nak buat yg baru tapi saya tak buat macam tu... saya ubah sikit2... alhamdulilah kakak saya jugak membantu saya untuk membetulkan kembali bab tu...

lov-note berkata...

btol tu, kdg2 bila da byk bru kite rasa "eh part ni mcm xkene la" "yg ni nk ubah jd mcm ni bru bet" btol x?

pelan2 zai, jnji nti hasilnyer sgt mmbanggakan..jgn lupe bg tau kak lov tau kalo da ada bkunya nnti..nk otograf!!! ^^ hehehe

zainab_baniaz berkata...

a'salam

emm.. betul la tu...

huhu... semangat betul kak Lov... hehe... insya Allah, kalau cerita saya di terima oleh penerbit buku.. saya akan cakap dekat kak lov ... n____n (huhu... terlebih sudah...)

lov-note berkata...

wslm, eh btol hape stiap ape bnde yg kite buat adalah something yg btol2 kite minat..bile ada minat, diri pun bersemangat...

bkn hape kak lov pn ske mnoles crita, tp xpernah bkesampaian nk siapkn..buat sket dan xde idea, buat lg yg laen plak same jgk..last2 satu pn xsiap.. T_T

so kak lov bsemangatla coz zai ni rajen mnules n da byk da mnules crita tu..crita tu sweet grp dpt la disiapkn..

Chaiyok!! <3

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang