JOM TERJAH~

Isnin, 28 Januari 2013

KOMIK TWINKLE - KIM DA-HEE




Assalammualaikum,

komik seterusnya adalah komik Twinkle

komik twinkle ni ada 3 buah kesemuanya..

semuanya bsambungan antara satu sama lain..


yg pertama tu  - permulaan sebuah cinta

kedua -  revolusi sebuah cinta

ketiga -  penghujung sebuah kisah cinta


nmpk je mcm girl tu muda dari laki2 tu coz dia kecik n pendek kan..

but cerita ni adalah kisah gadis tu lebih tua dari boy tu..

dan percintaan mereka..

best, fun, n funny too..


 ada je kesilapan n benda2 yg klaka yg girl tu slalu buat

laki2 yg lebih muda dari dia plak yg kne tunjuk aja dia..

mmg klaka..

kalo buat filem kan best.. :P


 ini buku yg kedua...


muka belakang.. hahahaha klaka..


 ini yang ketiga...

nmpk sgt girl tu yg gatal dari lelaki tu kan... lol





last...
 
xrugi baca cerita ni, best n cute je..

lov bca crita ni 2x tao... :P

papai!



 

 

6 ulasan:

Diana berkata...

Sukenyer luv baca komik..
Dengar dari apa yang luv bagi tahu tu cam best jer perjalanan cerita..

Kalo beli nih entah sempat tak nak menghabiskan.. Susah nau bile ada anak kecik nak membaca ni...

Lov Note berkata...

erm tula, dulu lov pun cmtu..dgr org cite cam best je..ptama kali try bca rasa cam penen sket ngn kotak2 dlm komek ni..

tp lama2 rasa best plak, crita2 bole buat kite tsenyum snsorang..lol

lov bca bile ada masa je..tp coz lov ni gile ngn komek skjp je lov boleh bca sume cite2 ni..

Noor Wahidah Mahat berkata...

Alahai.. suka baca komik rupanya yek?

Lov Note berkata...

hehehe kecik2 dlu xdpt nk bca2 komik ni...so da tuek2 ni ler dpt kembangkan hobi mbca komik cenggini...*malu2*

ren nal berkata...

Lov Note, awak ade akaun facebook? sye nk add.

Lov Note berkata...

almk fb? malunye..xya la add2..xslalu online pon..huhu patu ske post mende yg bkn2..hoho


maaf ye, bkn sombong tp malu la..xya la ye..theheh maap2..

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang