JOM TERJAH~

Jumaat, 8 Februari 2013

KOMIK NAKALNYA SETAN CINTA




Assalammualaikum,

komik kali ni pasal komik Nakalnya Setan Cinta..

lov bca tajok ni mula-mula rasa mcm berapi je ati aku..

-ikut perasaan-


apa punya tajok la tajok buku ni.. lol

dah namanya setan, nakal amendenya,, jht mcm setan la patutnya kan? 

:P

-blom beli lg da protes mcm2-    


bila da beli n baca baru tersedo..

watak kat dlm ni mcm knk2 je kan..

tapi dia buat cita cinta.. hangen je lov..


xsessuai langsung k..

walopun lov yg bca bkn ank2 tapi ako dok bygkn ank aku 

yg dok membacanya..hish!! melampau ni..T_T


nk buat cite cinta, buat je la remaja ke hape ke..

-protes lg-

apapun watak setan tu je yg best..girl tu mcm dak slow je.. 

-angen lg- :P     


gambar belakang..mcm cite knk2.. :P

 tp ni komik jepun, diorg kt sana da biasa kot cite2 psl ni..

kite jela kne pantau2 ank2 kita bca bhn bacaan mcmna.. :P

 

papai~~~


  


Tiada ulasan:

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang