JOM TERJAH~

Isnin, 28 Januari 2013

PUTERA DI BALIK TABIR & KEMASYHURAN PUTERA DI BALIK TABIR




Assalammualaikum,


cerita Putera di Balik Tabir ni pun best...

mcm biasalah mana ada yang xbest kan :P

cerita antara gadis biasa dan lelaki luar biasa :P
   


perangai hero yg belagak superhot tu best n nmpk best.. :P

watak girl yg mcm bodo2 alang ni pun best gak..

mmg sesuai sgt diorg berdua ni..
 


komik ni ada dua buah jugak...

then setiap buku tu ada tajuk yang berlainan walaupun sambungan

dari cerita yang sama...

buku ni lov baca dah banyak kali jugak time2 free tu..

best n boleh buat kita tersenyum sendirian membacanya...

sebuah kisah cinta yang cute... <3 font="">
  


ops terbalik plak, ini kulit buku pertama ya.. bukan kedua...

kedua punya kulit yg kt ats tu.. :P


papai...





Tiada ulasan:

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang