JOM TERJAH~

Ahad, 26 Ogos 2012

HARI- HARI MIDORI - KAZUROU INOUE

 

Assalammualaikum,

jom tgok picture komik Hari Hari Midori pulak oke..

ada depan n belakang


bg sesiapa yg blom ada g dptkn..

hero dia  seorg samseng beso  n semua org tkot dgn dia

yg girl tu plak cume plajar biasa je..



tp nta mcmna bile bgun pg, tiba2 gadis tu tumbuh

kt sbelah tgn hero tu..

mreka bdua tpkse campo tgn khidupan masing2..

n cari jwpn untuk pulih sprti biasa..

part last tu mcm sedeyh sket.. tp,

cerita yg lucu n crita dia pn best!



















mcm biasa, kalo nk tgok lebeh jelas klik je picture2 tu oke

then kalo ada bnda nk tnyer boleh je letak kt komen dsni..


oh ye, ada kwn lov tnye 

"kenapa aku xboleh nk komen kt blog ko ye?"



korang yg xde blog pn boleh komen jugak

just sign up je then boleh komen..





3 ulasan:

Asyraf berkata...

Hey...komik nie komik lame kn? Ade lagi x jual kt kedai rasenye? Sebab aq xde volume 7 dn 8.

Lov Note berkata...

time lov g mph kt jj bkt tinggi klang ada lg..tp xtau vol brp yg tinggal..

a'ah komik lama.. cite ni best kan..try la carik..kalo nk make sure call aje gempak starz ok...

Unknown berkata...

Nak jual tak ni 😭😭

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang