JOM TERJAH~

Selasa, 29 November 2011

NEW STORY UPDATED

 
Assalammualaikum,

n slmt mlm pd kgkwn lov ..

tugas pnggnti pa coz kwn blek kmpung sminggu dah pun tamat..

alhamdulillah semua ok..hope so..

then kompite lov pun dah berkeadaan baek semula...

some of d document pun dpt dislmtkan,

then kereta yg dah rosak pun dah slmt kua dari bengkel...

hari 5s kami bjln dgn lancar, -diaudit oleh mpc-

walopun ada beberapa tguran,

kami sdaya upaya mperbaiki sgala ksilapan dlm tmpoh yg diberi..

hrp2 kami dpt dipersijilkan hjg tahun ni..

rombongan ofs lov hendak ke kelantan-terengganu

pun bjalan dgn lacar dan kami seronok sgt..

walopun ada beberapa jln, tmpt shoping ditutup coz bnjer..

dpt jgk la lov belanje baju batek 2-3 pasang kt sna..

hihihih

lps2 ni xde alasan la nk ckp bju batek xde..kuang3

sampai ofs hari isnin jam 3.15 pg.. balek dari rombongan tu..

sampai umah dkt kol 4, mandi2 kms barang sket2..

then kol 5 tdo.. -sempat tgok documentary lg- :P

then kol 7 bgun solat subo -kol 7? tlewat bgun-

lps tu tdo blek, dlm kol 9 bgun kami btolak ke perak..

hanto bpk mertua ngn bik n paman balik kg..

sampai ptg, mlm tu kami sampai ke umah dlm kol 10,

ari ni, ari selasa kami ambik cuti tahun,

tdo sampai lebam, then bgon g umah kak ipo

jln2, then kua g pdg s.alm utk bwk ank2 buah main

kat tmn pmainan..

sampai umah lani dlm kol 10 mlm,

rndu punyer psl sama ini blog, lov nules sket rencana kami, lov spnjg minggu ni..

uwarghhhh lov rasa lov perlukan cuti yg pnjg utk berehat tnpa sgala gnguan..

lol

well, esok lov kne keje coz ada audit dari ptrajya..

slama 2 hari... audit bekalan stok pejabat..

so esok bmula skali lg, ari2 sbok ku...

urm, i thnk tat's all stakat ni..

nnti kalo ada ksmpatan lov nules lg eh..

papai

zzzzzzzzzz

-da ngntuk sgt ni tp still nk nules-

naep sambil pejam mate, boleh?

:P

6 ulasan:

zainab_baniaz berkata...

w'salam.. mesti bestkan dapat balik kg...?? saya pun tak sabar jugak nak balik kg nie.. tapi kena tunggu drive dapat cuti dulu la..( abang ) hakhak..

zainab_baniaz berkata...

Maksud abang tu.. abang kandung.. huhu

lov_note berkata...

hahahaha baru nk tringt zai ni balik kg ngn 'abg' means pakwe ke...hohohoh tp upanyer abg kndungla kan...

bgos2...jd ank yg baik..

zainab_baniaz berkata...

salam... huhu.. saya mana ade pakwe...
nak berbual dengan lelaki lagilah x pernah... tapi apa2 pun... saya nak fikir pasal pelajaran dulu... pastu keja... n than x tau la... itu pun kalau umur saya masih panjang lagi...

lov_note berkata...

insyallah, kalo betul niatnyer tu. bgoslah zai.. skunk bkn sng nk jumpe dak2 or remaja yg jarang2 skali lpk, or bkwn baek ngn boys..

teruskn bsikap cmtu zai, insyallah da bsr nnti mzt bhgia..

zainab_baniaz berkata...

hehe... kalau nak ikut kan, saya ni sebenarnya pemalu... saya kalau tidak bersemuka saya berani lah sikit...

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang