JOM TERJAH~

Khamis, 24 November 2011

SAKET OTAK

 
Keje punyer hal,

dlm entry2 lain psl keje ni pun lov slalu gak sbot,

kje sampai mati pun xhbs..

dtg2 keje isnin tu pc lov kt ofs tu xble idop..

tuptaptuptap.. lov hogah wayar dia baur dia idop..

-seb bek xmati kne karen-

bile dah ble on plak? dia xde semua harta bende 

yg dah dkt 3 thun lov save kt dlm tu.. omg!

hampir2 pengsan, tp xpe buat2 cool,

g cek kt drive d, patu tringat balik...

"aku save harta bende tu kt drive c la...patutnyer drive d"

ARGHHHHHHHHHHHHHHHH!!

so mmg 1 bende document pn xde...

printer pn da xde setup smbungan ngn pc lg..

lov xtau ape kejadahnya ngn pc wit printer tu..

is it SABOTAJ?

idk, xkn nk tuduh2 org kan?

so carik hrdsk, kne virus plak hrdsk tu....

kne format kesemuanya...

Alhamdulillah, hancur lebur semua..

so skunk buat natang2 tu SEMULA scara slow2

mmg saket otak...dah ujung2 tahun plak tu

time2 kite kne anto mcm2 laporan..

uwarghhhhhhh

4 ulasan:

zainab_baniaz berkata...

Salam Kak Lov... Ehm, Kak Lov bersabarlah yea.. setiap masalah pasti ada penyelesaiannya..( Ceh, macam pakar lah pulak saya nie.. Huhu..)

lov_note berkata...

kikiki tape22 adek zai, walopun bkn pakar ttp boleh memberi kesedaran pd diri ini..hohoho

zai da ada ke tulisan yg tbaru? da lame kak lov xbekunjung... sory sgt.

zainab_baniaz berkata...

ehm, ade.. tapi sambungan tu tak sipa sepenuhnya lagi.. sebab cuti sekolah ni sibuk sikit dengan kawan pastu bercuti ngan family.. minggu lepas baru balik dari PD.. (Habis hitam muka.. sampaikan anak buah saya cakap 'saya ni macam org negro!) .. huhu.. tahun depan tak tahu lagi boleh ketidak nak buat sambungan citer tu.. sebab tahun depan saya PMR.. jadi tengok jadual dulu la..

zainab_baniaz berkata...

eh, silap tulis.. (sipa= siap)

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang