JOM TERJAH~

Ahad, 13 November 2011

KOMIK TERBARU LAGI...


Baru-baru ni g beli komik lg, 

tp sebelum tu korang dah baca x entry lov..

 
hehehehe..
 
oke2 skunk komik lov dah jadi179 termasuk 2 tbaru yg lov beli smlm..

belum sempat bca coz still jaga abg n pwincess yg xbape xsht tu..

so ni dia pic komik lov yg tbaru tu.. check itu out!!


ni yg xsempat updet hari tu,

crite ni best gile..

dua org ni adalah kapel, baru je kapel

tp masing2 buat mcm xknl n sering menjauhkan diri..

so masing2 ingt masing2 xske kt antara 1 sma laen..

hahahah

mmg fun sgt baca cite ni coz laen dari crite2 cinte laen..

ape aku ckp ni? lol


ni baru beli smlm,  nmpk mcm best!

hrp bile da bca pun cmtu gak la eh.. hehehe

ops sory pic kurang memuaskan..pakai henpon cikai je..



ni mcm best gile.. mcm la..

tgok tajuk, pic dia, jln crite dia

mcm best,

mcm lov dah bleh bygkan crite dia cmne..

ske ati aku je oke, bkn aku yg tulis...

so nnti da bca lov kabaukan oke...

eheh...okela tats all..

lov nk g msk ni..eheheh..

papai..

Tiada ulasan:

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang