JOM TERJAH~

Khamis, 8 Disember 2011

HAPPY BIRTHDAY TO ME..


Saya telah berusia 31 tahun semalam, tepat pada 7 dis saya dilahirkan 

owh rasa dah tua sgt ni, apa semua org yg naek 30 ke atas tu akn rasa cmni ke?
ke aku je?

rmbut for sure mmg dah ada yg bruban, xtipu punyer..

knyataan brani mati walopun kwn2 da ejek2 rmbut lov je yg bruban..

sdgkan depa umo lg dwasa dari lov pn still xbruban lg..

hahahahahahahaha..

errrrr rmbut saya bruban bkn saya warnakan..

tp itu kan pemberian, hadiah tu.. -Allah soh ingt mati -

erm, mmg dasat la perasaan ni, knw wut?

lov punyer saket blkg da mjadi smakin kritikal skrg ni..

rasa lov akn membongkok xlama lg..

erm, da rsa saket je xenti2..

duduk pun xble nk dok tegak2..rasa saket, kne dok bongkok baru ok..

membe kata myb coz lov kje dok je, -aish, org len pon dok kje pjbt gak-

umo depa lg dewasa paaa.. -nk ckp tua kang org mrh-

tp oke je, sehat je,  ermm ini ptaruhan masing2 la kan

abg n pwiness buat suprise bdy gift, -xdela suprise sgt coz da ble agk- 

LOL..

tengkiu abg syg, tengkiu pwincess darling...

hadia pe? RAHSIA!!!!! miahahahaaha


3 ulasan:

zainab_baniaz berkata...

Salam,

Ehm, ruginya dah lama x ziarah blog kak lov...

Ehm, ini mungkin terlampat utk saya katakan... 'Selamat hari jadi Kak lov, semoga Allah memanjangkan umur Kak lov dan seterusnya memurahkan rezeki Kak lov...' amin...

lov_note berkata...

amin, tengkiu zai... rajin zai dok singgah blog kak lov ni...trime kaseh bebanyak ye sntiasa kasik sokongan...

zainab_baniaz berkata...

hehe... no hal lah kak lov... saya memang suka singgah blog owg lain... ( utk mendapatkan sedikit idea)

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang