JOM TERJAH~

Selasa, 1 November 2011

MY NUFFNANG STORY

Pejam celik pejam celik -jgn pejam terus lak-

erm rupa-rupanya dah setahun lov bersama NUFFNANG..

mula-mula ada blog ni xtahu lg psl nuffnang..

tp pasal minat ngn blogger2 otai yg laen cam Redmummy, madammondoq, kakinakl, n ramai lg..

baru la lov kenal apa NUFFNANG ni..

seronok bile dah bersama NUFFNANG coz hari-hari je

rasa bersemangat nk update blog ngn kisah-kisah terkini dlm hidup ni..

-itupun kalo sehat la kn haku slalu je xsehat- nk wat cmno?

kdg2 coz dek kesebokan kt ofs lgsung xdpt nk hapdet blog..

walopun cmtu still jenguk blogger2 otai kt ats tu utk cite2 tkini n cite tkini dari NUFFNANG

coz depa mmg 1hari 3,4-5 kali hapdet..hihihih -jeles ngn diorg tau-

lani dah genap setahun mmg rasa syg sgtttttttt ngn NUFFNANG

coz sejak join NUFFNANG ni, lov dapat ramai sgt kawan2

dari kalangan blogger2.. yg paling best dpt komen dan nasihat dari blogger2 otai..

then sjk join NUFFNANG ni jgk, baru lov tahu rupa-rupa selain dari

melatih jari-jari untuk menaip kisah2 terkini kite boleh jgk

menjana pendapatan dgn tayangan iklan2 terkini dari NUFFNANG ni..

stakat ni lov xdpt lagi undangan dari mn2 majlis dari NUFFNANG.

harap2 lepas2 ni lov dpt join semua aktiviti NUFFNANG mcm blogger2 lain tu..

harapan masa depan, lov akn terus bersama NUFFNANG..

then berharap dpt join semua contest, mjls yg dianjurkan oleh NUFFNANG

mztila utk berkumpul dan berkenal-kenalan bsama blogger2 lain..

selain merasa gak jadik orang popiler..hehehe

okey, tat all

MY NUFFNANG STORY..


ps : hrp2 dpt peluang ke mjls anugerah blogger xlama lg... ^_^ wink2!!

Tiada ulasan:

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang