JOM TERJAH~

Selasa, 26 April 2011

MY LOVELY WARDINA SAFIYYAH


budak ni prasan muke dia same cam wardina safiyyah...hahahahahahahaha
golek2 lg tergelak sampai jato kerusi... miahahahahah

V

V

V


tgh dok tpejam celik pejam celik n carik2 cite pe yg best kt tenet ni


tbukak plk cite psl buku cerita knk2 oleh wardina safiyyah


ape? WARDINA SAFIYYAH? larh minah spanar jaya ni?


hahahaah agk kurang ajau disitu.. ingt ape? dialah gadis pujaan ati ku


dlu lov ske sgt tgok spanar jaya coz ada wardina,
raut wjh dia manis n pangai dia yg mnje2 tu ske sgt tgok..


tp bile dia da xde dlm spanar jya tu rsa sedeh plk then tgok2 dia sambung blaja..


patu tuptaptuptap..dgr2 dia da nk kawen.. heyy lov kawen pn ikut tema dia tau...


PURPLE!!!!! hahahaha :P


dgr2 lps tu dia da mula tampil ngn imej muslimah.. ALHAMDULILLAH..


So dgn itu tros lov g carik tudung, -aku selongkau kt bilik mak aku je-


konon2 nk ikut WARDINA SAFIYYAH la ni..hahahaha
-tgok btapa aku minat kt dia-


patu dia da ada ank, mula terbitkn buku knk2, mjadi pengacara...


alhamdulillah semua tu berkat usaha murni n keikhlasan hatinya mnjadi muslimah sejati..

mule2 tu mmg lov pakai tdung coz of her,
tp last2 tu baru fhm mengapa n kenapa
kite sbagai wanita muslimah wajib bertudung apatah lagi bertudung labuh..

so pendek kata, bkn pnjg kata oke..

pendek kata lov xmenyesal mnjadikn WARDINA SAFIYYAH sbagai idola 1masa dlu n nw..

skunk pn akn tros sokong sgala aktivti n produk kluaran WARDINA..

coz sume is d best!!



Tiada ulasan:

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang