JOM TERJAH~

Selasa, 5 April 2011

GERAM BTOL NGN PWINCESS NI TAU!!!






Sjk balik dari skola smlm pwincess kata bdnnya rsa xsdp..mcm nk dmam.
so lps study 1 hour tu lov soh la dia berbaring then sempat gak lov lap2 kn bdnnya,
ltk kaen bsh kt kpalanya sblm dia tdo..
pg td tgok2 da sjok bdnnya. da sht la..
lov kjot bgon g skola dia bleh nanges2 mcm org kne blasah.
bygkn la pg2 bute tu, rumah sume dkt2. dia nanges2 mcm org kne dera plak..
haaa lov pn ape lg angenla pepagi tu.. mzt ramai yg dgr lov berceramah subuh2 bute tu..hahahaha
bkn pelan2 nk cramah ni..kne kuat2.. baru dia dgr.. geram btol lov tau..
dia da pakai bju skola dia ble ckp dia mls nk g skola coz tkot org buli dia lg..
bile ditnye smlm balik ada ke pompan tu buli lg? dia kata xde budak tu xkaco dia..
tp ble plk dia tkot2 lg nk g skola.. kalo la dia bg alasan dia xlarat nk g skola xpe lg..
geram sungguh lov ngn pwincess pg ni.. lov pn da lmbt asyk pumpang pumpang kt dia..
last2 lov da giv up lov soh je dia tukau bju biasa..
tros lov hntr g transit dia..mls sgt nk skola tau pwincess ni coz mengada2 sgt.
xnk mnjakn ank lov tu la sorang.. manjekn sket2 dia lebeh2.
bile da mnje haaaa mcm ni la jdiknya..slh sape ?
hahahaha ni haku mekak kt diri haku je tau... :P




Tiada ulasan:

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang