JOM TERJAH~

Isnin, 18 April 2011

LOV BERKURSUS ......




pd 14hb iaitu hari khamis jam 10.30 mlm, lov wit sume kwn2 ofs mnuju ke Baling, Kedah utk hadiri satu program "Team Building & ******* " LOL..

bkn sbb kami sume ni bmusuh or apa2 jela kn... tp dah big boss kata kami kne jgk di WAJIBKAN utk hadiri program ni sehingga lah tamat....


so, check it out pic2 yg sempat lov tgkp kt sna.. tp xde sape pn yg guna kamera kt sna coz kami punyer program ni penuh ngn aktivti yg mencabau mnda n fizikal.. T_T

jom layannnnnnnn..


pic sbelum kami bgolek2 ke baling, kedah..
golap yo kan..almaklumla jrugmbo xtrajo :P
kami smua sampai jam 4.30 pg.. stelah ditolak wktu brenti2 g tnds n mnum2..

lov rsa mmg laju giler drvr2 tu bwk..huhuh
-lov asyk bdoa je dlm bas agr slmt smpai-

haaa msa sampai kami sume xnmpk yg bosar tbontang dpn mater ni ahh..

bgun2 pg ada tklmt pembuka program baru kami tpanjat katak nengok ada sebuah bukit
or gunung btol2 sbelah tmpt ni.. cantek wooooo

dua org dak GBS sedang melapor diri pd suami masenk2, dipagi hari.. hohoho

hello2 abg, ayg da sampai nih...huwawawawawa

hurm, ni lah dia big boss kt baling yg sdg berucap mengalu-alukn khadiran kami..

niceeee...
pjbt lov ni ramai org laki2.. so muke2 depa jela..hohohoh..
oi bgon2 org tgh brucap tu..

owhh mknan depa2 neyh mmg xtertanding la ngn mn2 tmpt kursus yg len..

mmg superb! best! wa caya sama lu.. ehehe

ni dia muke2 geng2 ofs lov yg bru hbs sesi tklimat... kne g program prtama kt blkg plak..

hbs ler kite...larihhhhhhhhhh!!!

hohoh ibu2 mngandung pn kne join gak.. xde ksian lgsung okey

kt pic ni ada 2 ibu mngndung tat's purple one n blue one.. heheheh

cian kome.. kite bakau ajer..
wooo tu dia, peserta laki yg berduyun2 dtg dr celah mn2 je.. wahaha..
ni la part yg den xgomar sgt2.. tiap kali g kusus je kne present kek dopan bramai2..

siap kne nanyi n nari lg...kuang3, padan mukeh aku.. :P
ceyh2,, ada kumpulan yg menang dpt hadiah lg dari tuan rumah..

bejampah tau ngn korang -jeles-

okey ini acara kdua kami, iaitu mbuat bndera malaysia bramai2..

stiap kumpulan kne bsatu, tp sume dpt kosong markh...huhuh malu2..

coz kami xfhm soklan n xbsatu, n ketua xbg arhn ngn btol2...
-tutup2 muke ngn sliper-

msa da hmpir tamat, peserta da giv up...
ngn bhn yg kurang n idea yg bmcm2 tp 1 pn xble pakai..

akhirnya...kami semua kcundang.. pdn muke kami jgk.. :P

uikk nanges ke hape ni? dah2...sabau2.. hik!
haaa tu dia yg pegang mic tu ketua kumpulan lov, kumpulan semot merah..

wakakakakaka

smua tok ketua kne present apa jwpn yg kami da bincang.. hohoho

lps hbs je aktvt ni kami solat, mkn n bersiap utk di rendam dlm sungai baling..

dipakaikn lifejacket kami dilempau secara berkumpulan kdlm sungai..

seb bek la ada member group yg tolong lov dlm sungai tu

kalu x da lama hnyut lov.. xbalek2 xnules2 lg k
t blog ni ahh -sedeh plk-

-bru ingt nk tobat time2 cmni-

lama gak la kami di rendam dlm air sungai n dah 3- 4 gelas gak la

kami mnum air teh tarik sungai baling nih.. bluwekkkk!! adess trase2 lg..

pd mlm nyer kami dibawa ke kolam air pns utk rehatkn diri... wuhuuu


xdek pic la coz tmpt tu xde letrik n kamera lov pn jns murah2..
so pic mlm je akuh tgkp.. hohoho

jgn marah haaa..
kemudian keesokkan harinya lov n smua kne memanjat gunung n masuk gua gendang..

mmg azab gile, seumur hidup lov pn xkn mampu nk buat cmni lg..

mmg lov akui lov peserta yg paling2 lemah time nih..

walopn ada peserta yg brusia 52thun tp lov yg paling trok skali

xprnh bsukan pn, aktviti berat2 or ssh2 tu mn la prnh lov buat..

so kt cni mmg lov nanges2 je sorang2 bile kne panjat gunung tu ngn keadaan yg gelap,
licin, hmpir2 jatuh mati gak la lov kt ctu..

da ilang daya upaya, dlm ati bdoa je dpt klua dr ctu sblm ptg coz kalo ptg lg lorh golap tompet tu..

nsebla jurulateh2 n kwn2 1 group byk mmbntu bg semangat
coz kalo da masuk nk patah balik mmg jauh baek troskn je..
rsa nyer 3-4 kali lov menanges dlm hutan tu ..wakakakaka

mahu tidaknyer jurulatih kata kami semua telah berjalan selama 9 jam tau...pnjt gunung turun gunung, masuk sungai klua sungai masuk gua keluar gua, pnjt gunung semua skali 9 jam

elok2 kami kt baling tp kami klua2 tu dah dekat sempadan perak tau..huwaaaaaaaaa terseksa nya kami..


okeh2 lov buat pengakuan "lov mmg takut tmpt tinggi, lov mmg tkut tmpt2 ada air n lov takut tmpt2 golap!!!!"

PUAS HATI KORANG?
yela slama ni lov nmpk je cam jns yg kuat smngt en,

cam gnz gtu.. tp bkn eh..jgn nilai buku8 melalui kulitnya nya..fahami isi didalam nya okeh..

hahahahah :P

kt dlm tu bru kite nmpk nilai prshabatan, keprcayaan, semangat, dan kesetiaan kwn2 kite..

ermmmm lps kusus ni da bleh tau sape kwn n sape lwn..hohohohoo

tu kwn2 yg byk mnolong lov mntk maaf byk2 dah pthkn leher korang,
lukakan tgn korang, beratkn korang ngn tlg bwk beg camping yg berat tu..

n mcm2 lg...cyg korang sgt2!!!! kite kwn eh? LOL -cam budak2-

korang jgn jeles plk.. korang pn kwn2 lov gak..wakakakakaka

so pendek kata, bkn pnjg okeh, pendek yg kata...
itulah kursus yg lov xnkpergi2 lg slps ni..

hohohohooo

** tp myb akn pergi lg...myb lps ilang sume saket2 kt bdn ni- huwawawa


so bwh ni pic2 yg sempat lov tgkp dlm pjlnan balik ke selangor... canteeeek xxx?


lynnnnn............
















hari ni lov dpt cuti so nk menghapdet la blog usang ku ini.. n jln pn da mcm org tgh berpantang ni

lov rsa lg trok kot dr org bpntang.. coz byk luka2 kt bdn n kaki.. ksiannnnn

tp mmg puas hati...enjoy!!!

korang nk joint ke kursus yg mcm ni? join la...sronokkkkkkk sgt!!!!

-matila korang kalo korang nk joint- LOL

gurau je keh...jumpe lg... muahhhhhhhh -lame xkiss korang-

miahahahaha :P

1 ulasan:

MrShUbbY berkata...

huwaaaa..jeles i tauuu

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang