JOM TERJAH~

Isnin, 25 April 2011

ITS HAPPEN ONCE AGAIN..



lov xtau lov ada cite ke x time lov pnjt gunung ritu ada klua drh sket kt my under2 la.. :P

then ingt pied mcm biase tp drh tu kuo takat tu je like dwet 20 sen oke..

patu dia da xkuo da.. td balek keje tgok ada lg drh kuo ..

still ingt pied kot.. tp drh bkn merah tau..drh tu itam..

mcm kite da nk hbs pied tu wanenyer..

lov g lg kinik kgmaran lov tu coz dote2 yg beri lynn tbaek tu.. huhuh

lov buat scan n test air tenceng lg ko..

result still sama, xnmpk or kabur..

tgh2 borak ngn dote dia mnjeret sket "eh!! wait2... i rsa i nmpk somethin".

lol tu dialog dia k

tros dia soh lov tgok pegnent test lov tu mule2 mmg nmpk 1 garis je tp last2 tu

garis kdua muncul but kurang jelas..

lov ckp "tu biasala dote..slalu mcm tu" -dia dote ke aku dote?- lol

dia kata "ehhhh u jgn ckp bnde ni biase oke.. ni ada kmgkinan bsr u pegnent..
i xbrani nk kasi u ubt..

but i akn kasi u surat utk dirujuk kpd pakar oke.?" kata dote tu

so surat pn da dpt...lov xtau bile nk pegi cek yg BTOL2 punyer.. huhuh

pnt sesangat la ngn mslh2 mcm ni..

boleh kot kalo lov buat xtau je ngn ckp dote tu..

rsa mcm xde apa2 r en... huhuh

-dlm ati still ada rsa tkot-

anyway congrats to me coz da beberapa ari lov balek dr bkursus pnjt gunung tu

baru lov sedar tgn lov iaitu ibu jari tgn kanan terseliuh.. TAHNIAH!!!!

td cek skali coz nk bukak tali pinggang sblm kua kreta tibe2 mcm kne karen..

tgn rsa tersaket la sgt... hohohoho PDN MUKE!!!






3 ulasan:

MrShUbbY berkata...

kalo da refer pakar baik akak pegi ker??mane tau ni chances akak..pegi tau..gogogogo..:-)

lov_note berkata...

urm kne pegi ke? ala tkot plk kalo resultnyer akn mdukacitakn huuuuwaaaaa..

i xsggup oke..da kne jolok2 ngn dote patu resultnyer xde pape..huwaaaaaa

-gedik-

MrShUbbY berkata...

tu standed kne jolok2 nih..hihi..pegila kak..pegi tau..

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang