JOM TERJAH~

Rabu, 4 Julai 2012

PROMOSI KERJA KAHWIN PART 2


Assalammualaikum,

hari isnin baru- baru ni lov bawa dak2 ofs

g wat lawatan ke KRAFTANGAN MALAYSIA



yeah kami join lawatan berpandu yg dianjurkan kraftangan..

kali ni ada pameran Promosi Kerja Kahwin 2012,

memang sangat sesuai untuk pasangan-pasangan

yang hendak melangsungkan perkahwinan pada tahun ini



semua perkara yg berkaitan dgn perkahwinan ada di pamerkan

ramai jgk mak andam n pak andam yg terlibat,

tak kurang juga busana pengantin yg mmg kedebum gelemer ko..

dolu time lov kawen bese2 je.. skunk ko tgok?

terbeliak bijik mater.. hahaha canggehhh


-naseb da kawen tp still rsa nk kawen balik smula- :P


jom bca lagi, ada gmbr utk uols... 
 





mcm yg lov pernah habaq kat uols seprti di entry PART 1

selalu uols join aktiviti camni..xbuang masa langsung tao..

boleh bg kite lupe jap ngn mslh kt ofs yg mlambak tu..

patu sntiasa mnyokong aktivti yg bgos mcm ni..

kalo bkn kite sape lg kan?


berangan jap : kn best kalo dpt ikuti lwtn bpndu cmni but with all d bloggers

^^

-nta kenapa dari kecik lg aku ske ngn muzium n yg sedara dgnnye-

lebeyh kurang yg ada kne mengene ngn seni..hahaha


kami g hari t'akhr time tu da xramai org..

then ada tmpt yg kite xboleh ambk gmbr..

ada tmpt boleh..hishh mcm2 la kan..


coz pemilik2 butik or pereka tu xnk org laen tiru idea2 dia

so koran layankn jela 2-3 keping gmbo yg ada..




kukur kelapa..ada mcm2 bentuk n rupa n design..hahaha cantekkn..


aduh kate keje khwn ni pic hape yg lov tgkp eh?



ske tgk..org2 zmn dlu...



haaa ini dia gmbo kahwin..pelamin..

mcm serabai je kan..tp tetap anggun..

ops ada model kt ctu..hehehe

klik pic kalo nk tgok beso2 oke.. hohoho



owh lov ske ngn yg ni nmpk simple n sweet sgt..

purple n pink mmg sepadan..

sgt manes...


wow itu hape? pelamin yg canggeh weyh..erm cantek jgk kan?



ini pn sgt santek..

nape la byk kaler pepel n pink nih..

cantek la..bju2 tu pn sgt santek!!!

abg jom kawen balek smule nk dak? hohoho



tmpt mkn adab2 , ada byk tp xdpt tgkp ksemuanya

coz ada owner dia..

dia mmg xbg tgkp gmbo..aiyoooo



tgok ni? korang nk x bsandeng kt cni? tgok tu ada nama dia skali..

so sile la google ye...hohohoh

cantekkkkkk



lov ske yg ni..tp mcm ada yg xkne je...

gelap sgt ke?

lov mmg ske yg gelap2.. coz lov pn gelap.. hahahaha



oke je hape...

kihkihkih..

-siap ulang tayang ko-




oke ni pic last...

mkn adab2 punya setting..

pssst : mcm lov punyer je dolu2..kihkihkih..

Tiada ulasan:

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang