JOM TERJAH~

Selasa, 17 Julai 2012

MENANG CONTEST KAKINAKL~~ YAY!!!


Assalammualaikum, slmt mlm 

jom lyn entry last sblm tdo..hehehe


pd awl Julai ari tu lov ada join contest INI 

contest ni kat blog KAK INA KL 

contest yg sgt2 sweet..


tkenang wktu jaman jepon knk2 dlo..

korang nk tau lebeyh lanjut klik je link ats tu oke..hahaha


so coz sebok bkursus, dlm mngu ni baru hari ni lov online

sdo xsdo kak inal ada tinggalkn kt ruangan komen tu 

soh cek nama pemenang..hahaha


xsangka menang..coz sbelum ni msuk2 apa2 xprnh menang

rasa sronok sgt, mcm ape yg lov prnh ckp la sblm ni..

hadiah xpenting, yg penting keseronokan, idea2 baru,..

teman2 baru n sokong aktiviti kwn2..


aku kan abg.. ehh tetibe plak..


so lov pemenang contest ni..jgn jeles yer..

inilah kontes pertama lov menang..hehehe

nti dpt hadiah maaa..

hadiah hape? tgok SINI



nti suda dpt waa tepek sni lg yaaa..

papepun sgt2 bterima kaseh kt kakinalkl coz sudi memilih

komen lov kt contest tu..


lov ni pantang disuruh mengomen ke hape ke

lg2 suruh mnules cerita haaa mmg cerpen 6 muke surat

lov buat.. lol


slmt mlm kwn2..

tdo dgn wajah berseri2 coz nk dpt adiahnya nnti..

-kata hadiah xpenting? mulot ko kan lov-

sgt sronok..



psst : lov ada tpiker nk buat contest jgk ,

tp tatau maa  lagu mana punyer contest mau buat..

tp adiahnya sula piker maaa..

satu set komik Le.Gardenie -ade ke yg bminat?-



hahahaha papepun slmt mlm!!!







 

Tiada ulasan:

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang