JOM TERJAH~

Khamis, 31 Mei 2012

INA NAIM DAPAT PUTERI PULA...


Assalammualaikum,

Alhamdulillah slps beberapa hari,

n maybe seminggu lebih kot blog ni lov xbleyh nk bukak,

nk baca komen xboleh, nak update lagi lah xboleh..

lani da boleh.. alhamdulillah.



da lama xhapdet ni nak cite sket..

sket ajela ye..coz ni time rehat kt ofs nih.. xbleyh lelama..hihi

tadi lov ada tbaca berita gembira dari Harian metro

mengenai Ina Nain isteri kepada Suhaimi -btol ke eje nama dia?-



nonono xmo kait2kn dia ngn m_ _ i lagi oke..

ina skrg dah bahagia disamping suami tercinta..

berita gembiranya pasangan bahagia ni telah dikurniakan

cahaya mata ketiga yakni anak perempuan pula..

sebelum ni mereka mempunyai 2 orang putera

alhamdulillah kan.. syukur pada Allah kurniakan mereka zuriat..





bca punya bca rupa2nya ina pn mmg mngidam sgt nk

sorg puteri tgok2 dpt pula tu stelah berusaha, bdoa, solat hajat n mcm2

kite hnya mrancang, tuhan yg menentukan..

doa seorang ibu n ayah yang soleh n solehah pasti diangkat Allah

terus dpt kan..



Alhamdulillah, lov yg mmbca ni pn sgt2 gembira ngn berita ni

semoga khadiran puteri zuriat ketiga ini akn mnmbh lagi seri

rumahtangga mereka berdua..

dan bahagialah hendaknya hingga keakhirat kelak..




lov ske ngn suami ina yg juga merupakan penyanyi nasyid..

lagu2 yg dibawakannya sgt merdu dan penuh mkna..

xslh lov suami ina ni seorang guru -ustaz-





ina plk kuat semangatnya, tgok je bila dia hdapi mslh dulu

hbs semua pihak  tahu, mmg memalukan dia n fmly nya

tp dia kuat, sabar n now dah peroleh kbahagiaan..



smoga mereka terus bahagia

n mdpt ank2 yg soleh lg solehah.. amin..






Tiada ulasan:

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang