JOM TERJAH~

Jumaat, 18 Mei 2012

HAPPY BIRTHDAY TO KAK LIA~~


SeLamAt HaRI JadI.. sElAMaT Hari jADi.. 

SelAMat HAri JaDI To Kak Lia....

SElamaT hARi jaDi..



hehehe, sory lambat hapdet psl sambutan bday ni..

mcm biasa, kami GBS n other pasti akn celebrate bday sape2

yg join team ni.. -hohoho ayt gnz-


so jom saksikan xbrapa byk sgt gmbr coz agk pyh 

nk tgkp pic bday girl kali ni...

spatutnya bday girl bln ini ada 2 org..but zila da pi dlu..

pape pn kami ttp sambut zila jgk tau..kalo nk tngok kat SINI


so jom layannnnn




inilah hadiahnya, simple je..ada box yg penuh air n colorful haiwan kt dlm tu

bile tonggeng dia mcm berenang2 la..lol

korang mzt tau apebnde..huhu

ooo itu bkn boxnya ye..itu box nta hape2 nta kami letak jnji muat suda..hoho


kertas pembalut pn simple je kan..macam maen2.. hiks


semua sedang sibuk susun atur..


kak lia : jgn la usek kek haku ni tau..

kem : yela2 org nk pacak lilen ni ajehaa..


time utk potong kek..yessza..


kek coklat sebenar.. slrppp sedappp


kami ode pizaa from dominos jgk..


buah jambu batu... spaggeti tsgt sedap from akak aini..hoho..


jemput makan semua..


mmg minat sgt pizza tp yg ni lagi bagos..sedapppppppppppp


bila petang acara wajib still bjalan...acara tepung tawar pertama kali dlm sejarah...

kami tepungkan kak lia..-geng otai-


"akak...kami dtg nk teppunggkan akak..."

"jangannnnnnnnnnnnnn... cover muka aku dlu"


"eleyh mcm berani, aku tahu korang takot..xknlah korang nk tepung aku kan?"



"apehal bebudak ni dok ngitai2 aku nih? saspen da ni.."

"kalo aku terjon ikut tingkap kang agk2 selamat x yer"


"mesin punch kad ni rosak ke? aku da dok nunggu apsai xkol 5 lagi"

"eishhh bebudak ni ada lagi..dok ngintai2 haku watpa?"

"takpe2..aku buat2 dok bca paper ni "



"ieshhh korang nape ekori haku je ni? kem ko pegang hape tu kem?"

kem : mana ada pegang hape2..

nak tengok akak apsal baru kol 3 da nunggu kat punch kad?"

 

"tidakkkkkkkkkkkkkkkkk sampai ati korang tepungkan aku ye..."

"balek ni haku nk pegi pasau nk bli ikan merah tau tak"

"beg ni nampak ni...aku baru beli semalam..uwaaaaa"

"aku xampunkan dosa korang"


lokasi kejadian...eleyh sikit je kan? lol


sampai turun tnga tu kami tuang je dari ats...hbs kene teruk dia..

sory ye kak lia...kan awal2 ari tu da ckp...

tahun ni kite pulon hbs2.. -tp geng2 kite ajela-

netau esok2 da xde peluang bertepung tepungan lagi..ekekeke



slmt ari jadi akak, semoga pnjg umo..

murah rezki, n slalu ada kt ofs ni..


akak xde xbest la.. xceria...eheheh


nti nxt time akak tepong org plak eh...org xmarah..

paling kurang pon org nanges je..miahahahah :P



HAPPY BIRTHDAY TO YOU KAK ELLIA..





Tiada ulasan:

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang