JOM TERJAH~

Rabu, 8 Jun 2011

GM KLANG? SILA HATI-HATI YER..


Syurga membeli belah katanya...

memang tmpt ni besar, luas parkingnya,

byk barang, byk pilihan,

kalo kata nk dtg saja nk tengok2 tu xpayah lah...

ko jgn nk nipulah... ko bwk je dwetnya..
tp jgn riso kalo xckup dwet dlm tu ada tmpt cocok dwet.. hahaha :P


kalo xkang.. ko nanges2 xmo balik dari ctu,.. kikikiki

mcm2 barang, brg2 bby, bju org dewasa, hiasan rumah, tudung, segala benda la ada

ramai penjual2 online yg membeli belah kt cni coz kt cni

pembelian secara borong... kalo nk bli satu2 pn boleh

cume regenyer xdpt la rege borong tu..

stakat tudung2 tu lov rasa sama je ngn rege2 luar...

kne pandai tawar menawar...

tp nasihat dari pengalaman lov sndiri la..

baek korang tawar menawar ngn bos tmpt tu.. dari sales girl dia..

coz hrga dia bgf nak cekek darah ko...

mule2 mntk bos ckp ble bg 8 inget -ank tudung-

patu bos dia bla lyn customer lain..


dtg plk staff dia.. ble dia ckp "mn ble dpt 8inget ni kak.. kaen ni mahal 28 je ble bg"


haaaaa? nak mampus? dari rege 8 inget td ko nk bg 28???


kami tngu gak bos dia lyn customer tu.. coz xpuas ati..


last2 tu bos dia mai baru budak tu malu alah...


geram tau!!!



so korang ati2 la eh...


lebeh2 lg ngn sales girl dia yg lebeh pandai nk melawa n melawak dari menjual barang...



g GM Klang mmg sronok...tp mezti pandai maaaa!!! INGAT TU!!! hati2..



trutama pd pengunjung perseorangan bkn pemborong2


yg dah biasa ngn tmpt ni.. arioss!!!!

Tiada ulasan:

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang