JOM TERJAH~

Khamis, 2 Jun 2011

DAH SELAMAT MELAHIRKAN...ALHAMDULILLAH





Syukur sangat bila dah berjaya melahirk
an cahaya mata yang kedua ni..

Walaupun saketnya teramatlah azab namun waktu2 terakhir ni masih lagi boleh bekerja..

Dah 2-3 minggu keadaannya memang teruk, siapa-siapa pun boleh nampak..

Derita dan kekuatannya menahan sakit
pada waktu yang sama masih cuba berusaha men
yiapkan segala tugasan yang ada..

haaa? apa?

ooooo cerita ni bukan pasal lov yang dah selamat bersalin..
-bila la pla
k lov mengandung?- kikikii .. ha ni cerita pasal Pn. Kem..
-nama penuh adalah dirahsiakan ats sebab2 tak mintak izin tp da kasik tau masuk blog gua- haha

:P

Geng Bas Sekolah yang sudah pun selamat melahirkan cahaya mata keduanya..
BBY GIRL!!!

ank pertama hero, kedua heroin plk..cukup cantek dah dapat si beliau sepasang cahaya mata..

raya ni nmpknyer ngn orang baru ler.. be
rtambah2 meriah...

Memang betul kami geng2 bas sekolah ni nmpk dah d
ia saket2 sejak 2-3 minggu lps lg..

iaitu swktu dia lps kne cocok kt muntots oleh doc.. kesian..

kami kjp2 tnye dia "ko oke ke kem?"

kalo dia jwb tu dia oke la lagi tp kalo dia diam tu...haaa dah sah2 dia tgh tahan sakit..

kesian tengok dia.. -kami pn rasa sake
t sama tau- :P

tp dlm pada tu sempat lg dia mkn KFC then last2 nk balik ptg tu sempat lg dia ode bubur Mcd..
-kami pn join sama- :P

ni pic Pn Kem.. sedang mengerjekan aym!!! huwawawa


ni pic kami plak..mehehehe


hahahahah xbleyh bla betullah ko ni kem.. -kami pong same-

ptg tu pn kem ni balik keje cam biasa naek mto lagi kau!!!! ko mmg rock la kem!!

tros g spital .... ???

tuptaptuptap mlm td kol 11 dpt msj dia.. "akak org dah bersalin"

pape pn jnji semua dah selamat..dpt bby girl lagi..

lps ni boleh blikn dia byk2 baju kembang oke...


waohh ni la Pn. Kem dah slamat bsalen... muke leteh je beb.. sian ko kem..
-ko jgn riso aku ambk pic dari tepi je xde org pasan- hahahaha


patu kan.. patu kan..ko belikan dia cekak yg wane wani...hohoho sronoknyer weiii!!
-aku plk yang lebih2-


xdpt tgkp pic byk2..coz dote asyk mundar mandir je...hohohoo

sekali lagi tahniah buat Pn. Kem kerana telah selamat dikurniakan seorang lagi cahaya mata...


semoga dia menjadi anak yang soleh/solehah...amin..

oh haiii ini la bby girl kem... nama xde lagik. tgok2 nek murni tlg dukongkn lg..

waohhh merah2 nyer muke dia....mzt cyomel bile bso nnti kan..

da bso ingt anti lov ni key.. muahmuahmuah!!!!! -geram2-




Tiada ulasan:

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang