JOM TERJAH~

Rabu, 8 Jun 2011

155 BUAH KOMIK !!!





PENGINTIP BANGSAWAN


Telah dikira-kira termasuk PENGINTIP BANGSAWAN ni

kesemua komik lov sekarang sudah menjangkau angka ke seratus lima puluh lima buah..

155

woahhhhhh sonoknyer...

dlm entry sebelum-sebelum ni lov cume sempat masukkan

sebanyak 140 sahaja..

mungkin sudah lama lov xupdate pasal komik2 ni

tuptaptuptap skunk dah ada 155 ..hehehe

:(

tp........ itupun sebenarnya lov sedeh coz byk yg lov dah miss ngn komik2 ni..

i mean keluarannya.. xde masa nk g kedai buku kt jj bkt raja tu.. coz kt ctu je

komik2 ni update sket..

tmpt2 len kt area umah lov ni lmbt sket la..

myb xramai yg minat kot.. huhuhu

lov xde msa skunk nk update psl komik2 ni.. tngulah nnti2 lov cuba update kesemuanya..

pape pun cerita pengintip bangsawan ni sangat best -mcm sebelum2 ni-

ala mcm biasa la lov mzt beli cerita komik2 cinta or cite2 yg hppy2 je..

saje hobiiii ... hahahaha




ohh btw, lov nk jgk ingtkn kt cni..


pd sesiapa yg merupakan mom, dad, sis, bro, aunt, or sape2 je..


yg ank2 or ank saudara, kwn sape2 je yg meminati komik ni


HARUSLAH!!!!! dipantau mereka2 ini..


bkn apa, ada sesetengah komik yang dialih bahasa sebegini memaparkan


cerita2 cinta remaja yg TERLAMPAU!!!! bercium. MAEN!!!


and banyak lg benda2 yg xelok utk ank2 kite, or adek2 kt malaysia ni contohi..


myb lah diorg xkn ikut, tp lama kelamaan bende ni akn jd perkara biasa plk..


takut weh.. kite org malaysia.. penuh ngn adab sopan


so biarpun kne carik ilmu smpai ke negeri china


tp adab, asl usul n ilmu lama dlupa jgn..


-fhm ke idok kome ni? ayt lov agk mereng2 distu..hrp2 korang yg bijaksana lebeh memahaminya-



hehehe... lap u ols.. kata nk tnye psl komik???


xdepun... tipu la korang ni... hohohohohohohohoh :P




2 ulasan:

athirah berkata...

samer2 laaa, dah besr2 macam ne pom still lagi bace komik..ttapi jarang laa beli kat book store, beli kat 7e ja...ekekeke

mamawafi berkata...

waa..sok2 leh jual bandel komik ko yerrr...

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang