JOM TERJAH~

Khamis, 12 Ogos 2010

Girl Puasa ke ??





Semlm swktu ambil girl dr tdika, tcher dia da senyum2 dr jao..lov pn ape lg..






blom masuk pntu pgr da tsengeh2 jgk la. -agk bnda2 yg elok la- sampai je tros tcher girl ckp






"tahniah ye puan, ank puan puasa penuh hari ni..". lov tros tecengang siap mulot tenganga lg ko tau..miahahaha..






bkn psl suka ank puasa tp terperanjat coz girl mmg xsht 2-3 hari ni..tp xsgka plak dia ble puasa..patu da amek beg tunggu girl klua..-seperti yg disgka2..sesungguhnya ibu itu lebeh mengerti kan-




dgn muka xsehatnya, muncung yg pnjg sedepa dgn jln yg mcm org mabuk tu dah boleh agk.sampai je kt lov tros girl pelok lov thn ckp dia xlarat..dia nk minum.. nk mkn..hati ibu mn yg boleh thn bila dgr ank merayu mcm tu.. kesian sgt..lebeh2 lg dia xsehat..

then lov cpt2 bwk dia klua, naekkan ats moto lov pelok girl lov pujuk dia "lg 2jam je ye syg..syg nk mkn apa nti kita g bli nak? girl tros geling2 kpala..patu pujuk lg.. "syg umi ni ske g psr kan? jom kite g psr balik nnti..boleh?"


tros girl tnye "kalo nk mkn ape je boleh? semua boleh? katanya..iye,...semua boleh kata lov pulak"kalo cmtu adk nk nsk grg dgn air coke!!!" -sabo jela air coke yg dia nk-

hahahaha .. itu lah dia ank sorang yg mnja sgt ni..sampai psr dia mntk air klapa pulak..alhamdulillah tp yg klaka skjp2 dia dtg intai hidangan dkt dapo..




utk hr ptama berbuka puasa dgn kuih 6ketol, air klapa, air coke, nsk grg, erm itu je..kami xbli lg kurma..kenapalah bz sgt sampai semua keje tpkse buat tergopoh gapah..




mkn mlm lov msk udang grg bkuah kunyit -sdp jgk coz manis je- patu msk sup aym ngn kentang.. dah keluarga lov ni suka mkn kicap semua tu dah cukup sempurna sgt bg kami sekeluarga.. lps trawih lov da tumbang..almaklumla nk prepare kne bgun awl esoknya plak..




erm..hari ni tatau nk berbuka ape plk.. xslera la nk mkn..haa tp semlam bpuasa lov xjamah nasik pn..tgok nasik rasa nk muntah je..hahaha..ermm jgn sakit sudah..




kpd semua yg bpuasa selmt bpuasa, tngktknla amalan kita d bln mulia ni..dan jgn lupa sntiasa bsama keluarga..dan xlupa juga drive carefully..jgn nk cpt je k.. -smlm lov skluarga hmpir2 kmlngn bila ada pmndu lori yg gila kuasai jln- astaqfirullah..




smoga semua pnjg umur dbln2 mulia ni..amin..

1 ulasan:

indahhouse berkata...

Salam kak Lov,
Gud girl, bravo! harap2 girl makin sihat. ya kak, bulan2 pose ni mmg byk lori kat tgah jalan.

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang