JOM TERJAH~

Isnin, 2 Ogos 2010

Berat Rasanya Hati Nak Tinggal Anak dan Suami



erm, esok dah nk kne pegi kursus di Melaka..walo pn pjlnan mkn masa 2-3 jam je..
tp berat sgt nk tinggalkn 2 org tsyg..


nta myb coz da lama xbjauhan kot..nk wt cmne..dah arahan kne g jgk..
lgpn sasaran kursus xckop g..alahai..


tiba2 mlm td my girl demam, blikn dia cool fever tu..lekat je kt dahi dia tros dia tdo..
kesian..mmg pns pn bdnnya.


sshnyer nk buat kputusan time2 mcm ni..ank dmam..datu mmg da xsempat nk cari pnggnti time2 cmni..
abg plk sebok ckp jgn g..


mula2 dia jgk yg bg g..tp da nk g ni dia kata ble x kalo jgn g..
aduiii Allah je tahu cmne hati ni..

kalo ble mmg xnk g..tgok org len nk g mn2 mzt happy je..


coz kata diorg, time cmnilah nk rehat dr keluarga..xpyh msk, nk sebok2 jga ank..

tp..lov xble la..rasa sedeh je ati ni..


sblm tingglkn bby girl, abg n ajim -ikn laga- abg da pesan mcm2..




jgn lupa buat sejag kopi o



jgn lupe msk mknn n tingglkn dlm peti sejuk -nti senang dia pnskn je-



nescafe jgn lupe buat skali -dlm cwn khas utk dia-



haish rasa sedeh plak..tu la da lama sgt xg kursus..erm..hrp2 tkde apa2 perkara buruk yg tjadi..

semoga Allah sentiasa melindungimu kesayanganku..


Tiada ulasan:

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang