JOM TERJAH~

Sabtu, 1 Februari 2014

LOV SENAMROBIK 3 JAM WITH KEVIN ZAHRI




Assalammualaikum,

haaii..skrg ni setiap weekend lov mzt akn buat 1 xtvt sihat..

or yg dasat sket la dr ari2 bese yg agk2 mnja gitu..ahaha


sejak da brubah mjadi insan normal ni -skunk pn mcm xnormal je-

 lov pentingkn gaya idop sehat..erm mngu ni lov menggile ajk mak

n adk2 g tasik ttwangsa..yup kl..


jao kan..sblm2 ni xprnh pn smpi cni..at last dpt jgk kami sampai

dgn pnoh smngt ayh anta kiteorg..hahaha tq ayh..

pg2 bute kami dah sampai..

wtpe kt ttwgsa??



haaa ni haa..join senamrobik 3 jam tanpa henti oleh kevin zahri

dgn kerjasama Felda Wellness Corporation..mmg best gile..


kami antara peserta awl yg sampai n masuk ke cni..

c?? xde org sgt pn.. 


senamrobik 3 jam ni berlangsung di seluruh malaysia..

mgikut peringkat n tarikh yg kevin zahri sediakan

mztila kena byr, kalo xsalah lov sorang RM40. 00 sahaja..

murah giler...utk kesihatan kn..


lagipun senamrobik 3 jam ni mmg telah disahkan oleh kevin

boleh membakar sehingga 1000 cal..

dah murah, seronok, ramai kwn, n dpt kurangkan kalori plak tu..

best mmg best..


c? tat cikgu fitness..mr kevin zahri..sedang memberi taklimat..

nasihat, panduan n mcm2 lagi ilmu ksihatan.. 


time ni boleh je kalo ada nk tnye sebarang ptanyaan/pemasalahan

kevin sure akn jwb..mmg best..excited!! 


kevin zahri ni kecik je orang nya..



malu seyh..ada member siap bgambar lg dgn dia..

hahaha tape2 akak low profile

akak kn pemalu orgnya... :P



ohye..merepek suda..kalo korang nk tahu...

acara di ttwgsa ni adalah yg ptama utk tahun ni..

negeri2 laen pula next..


sape2 yg berdekatan or nak tahu camne nk join aktiviti ni

korang boleh je dftr or lyn blog kevin zahri ni..

mcm2 adaaaaa...

here we go CLIK HERE utk ke blog beliau ok..

setiap negeri ada aktiviti ni..

n kalo xslh lov..yg last skali akn dibuat di sbh or srwk...


so setiap org boleh join n tesangat2 la rugi kalo xnk join..

mmg best..mmg havoc2 la.. :P sape xprnh dance tu..kt cni la korang nk

tunjukkan bakat tanpa ada sape2 sedari.. lol


coz sume org ada mtlamat..xbleyh nk malu2..


haiiiiiiyaaaq!! ceyh tetibe nk berkarate apekehal...

erm smngt!! dadada..mcm2 la plk mepeknya..

papepun yg kite buat, kite mkn, jgn lupa..

wat kata kevin...mknn tu xslh..kite yg kne pndai utk mgmbilnya..


ehehehe 


papai.. muaks...

 

Tiada ulasan:

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang