JOM TERJAH~

Isnin, 31 Disember 2012

BELOM SIHAT DAN PERSIAPAN TERAKHIR



Assalammualaikum

Alhamdulillah panjang lagi umur untuk hapdet blog tkontang kanteng ni..

still xsehat2 lagi..


tapi kuatkan jugaklah semangat ni

hari sbtu lps bleyh bangun g pasau, sempat pusing2 kat sekolah

pwincess, sekali tengok2..


hai? kenapa banyak benau kereta ni? ada apa kt skola ni?

minta abg parking tros lov mnonong masuk kawasan skola

dgn pwincess..


laaaaaa trok benau sakit lov sampai xtau ari tu ari dftr ank2 skola

tros dok carik nama pwincess kt kelas mana..

alhamdulillah makin naik kelasnya..


carik cikgunya tros dftr..RM70++ dpt buku teks sekali..

buku2 baru..sronok sket nk membalutnya.. ehehe

btmbh2 la kerja tok membalut buku lak..

trok btol xpena lov prepare psekolahan pwincess lmbt2 cmni..


balik2 tu tros g kedai baju soping baju skola

baju beli separuh je..baju skola agama ok lg..

so bli bju skola ptg je..tu pun hbs rm400++


tapi alhamdulillah lah semua da setel hari ni..

semalam pun da boleh memasak ya.. ahahah

kuat jugak la..dari sblm2 tu :P


pwincess punyer mgada..ank dara sorang tu..

dia ambek pensil box rege 20++

yg lov pun x perasan..abg pun maen bayau je..

tgok2 20++??

haiss tajam je bijik mata aku time tu.. :P

da la ko beli dua biji utk skola pg n ptg..nanti ko ye..

si pwincess da tau omak nya marah dok senyum2 sumbing..


eeeee Ya Allah untung ko nak omak ko ni sempot

xde suara sgt..kalo idak bagai berteh jagong la ako dok tazkirah kt ko..

pape pun alhamdulillah semua dah setel..

but buku teks blom hbs balut lg..penen2 dok bareng jap


elok sket rasanya bangon balek

balut balik..tgn dok mgigil2 je ni..

lama btol saket kali ni..



erm lov nk ambik peluang ni,

utk ucapkan Selamat Tahun Baru 2013

salah silap hrp maafkan  ya..

kalo ada yg tkurang tu berilah  tunjuk ajar


Assalammualaikum..








7 ulasan:

zainab_baniaz berkata...

selamat tahun baru bagi satu bulatan bumi mengelilingi matahari dengan selamat.. alhamdulilah ( kenapa tak cakap tahun baru sebab tahun baru bagi islam sudah berlalu)

zainab_baniaz berkata...

apa-apa pun kini saya nak kena siap kan balik sambungan cerita miss piano tu jadi minta doa supaya saya mampu melakukan nya..

Diana berkata...

Kesian Luv...
Dugaan menjelang tahun baru tuu..
Moga cepat-cepat la beransur senboh ye..

Hihih..mujur sepat eh wat preparation pwincess masuk sekolah..

Selamat sekolah ye pwincess... Blajar pandai-pandai....ibu ngan ayah dah beli pencil box mahal tu... hihih

Lov Note berkata...

kikiki insyaallah xlama lg sehat la..

geram tao bukan apa ngn pwincess ni..slalu beli yg rm5 jew..beli murah2 je coz dia pakai pensil box 2bulan skali tukar lain..atau hilang..

stahun tu 5-6 bji pnsil box dia pakai..tp kalo da rm20 satu? x5 matila lov..sgt2 membazir!!

Lov Note berkata...

selamat tahun baru jgk zai, thun baru islam da lama berlalu..alhamdulillah negara kita maseh aman makmur..

owh da nk sambung semula Miss Piano tu? bgos jugak tu semoga cpt2 update n cpt2 habiskan cerita tu..-xsbr gak nk bca ksudahan dia cmne-

smoge bejaya..

kakinakl.com berkata...

ala anak sorang ajer..bagilah dia merasa benda mahai camtu..tapi suruh dia janji dapatkan result kaw kaw tau


akak dan imran pun kena batuk cam kamu ni..kalau batuk teruk kami minum air madu yang di beli di ch..alhamdulliah baik

Lov Note berkata...

psl sorang la mgada2 tu kak..tp tamo aja sgt nti da tbiasa susa plk..

lov still saket lg ni..bukan semput skrg deret sminggu ni kne g check up kt klinik ksihatan yg dkt ngn uma ni..

lov da buat semua, x-ray, cek drh, cek air kencing, lani nk cek kahak setiap ari coz

dote saspek tibi..muke lov pun da mcm lebam je..kata kwn2 nmpk cengkung..dugaan kak, mungkin penghapus dosa ..

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang