JOM TERJAH~

Ahad, 20 Januari 2013

SELAMAT TAHUN BARU 2013




Assalammualaikum

selamat menyambut tahun 2013

maaf sekiranya terlewat mengucapkannya..

bg lov alhamdulillah maseh sempat juga untuk masuk ke blog

tempat luahan hati ni mengucapkan segala yang terkandung

dikala sendiri.

 
hey! come on..dah tahun baru so tamo sedeh2..

kite bangun dengan langkah baru, cara baru dengan penuh bersemangat

tahun 2012 xde bonus? xde penghargaan? hais..bersyukurlah

kita setiap bulan ada gaji, cuti dan segala kemudahan yg diberi..

lov sendiri pun xkata dlm 8 jam bekerja tu lov bkerja dgn penuh

dedikasi utk bos or company..


ada masa tluang curi2 juga bukak fb, blogwalking...

coz ada masa kita ni akan gile2 buat kerja sampai siap

then ada masa keje tgh byk tu kite xde mood langsung nk buat kerja

bleyh plk layan tenet, xde tenet maen game..hohohoho

 

cukup kita lakukan kerja dengan sepenuh hati bila ia memerlukan

then jgn menyusahkan org laen dgn kerja or kputusan yg kite buat



hey dlm pada tidak sihat da hampir sebulan lebih ni, lov rasa da byk berubah

yeap.. kerja, kwn2, rumah, suami, ank, n mcm2 lg...

sedikit hiba tentang semua tu, but kita xkan tahu

kita boleh atasinya atau tidak jika kita tidak tlibat dgn mslh spertitui..

cmna dgn tahun baru korang? ada apa2 yg brubah?



tahun baru ni cerita myb ada seeeedikit perubahan..

hahahaha ya lov n kwn2 sudah pun berpindah ke bangunan pejabat kami 

sendiri..tidak lg menumpang dgn pej. daerah..so ofs kami mmg besa gile..

then cite lainnya, start je 2013 ni lov pun da start juga drive alone

ulang alik g keje, tmpt keje jao..klua rumah pun kol 6.30 pg..

tmbh jem semua sampai ofs kol 7.30 pg..hemmp ok la tu..


pwincess abg akn hntr stiap pg ke skola..but baliknya lov plk yg akn ambk

skrg abg balik lmbt, then skrg ni ptg je ujn..perasan x?

pg lov xhntr pwincess coz lov ikut jln laen..sory my pwincess..

erm stakat ni itu ajelah kot crita tbaru lov dgn pmulaan thun baru 2013 ni..


rindu sgt nk blogwalking kt blog semua kwn2..kdg2 sempat terjah je

xsempat tinggalkn komen pun, maaf la ya..bile da start pinda ofs baru ni

belum sempat kemas semua brg2 da rasa byk sgt kerja yg dtg..

smpai nk on9 pun xboleh..tp bgos gak la kan..

8 jam tu tros ngn kerje je sampai pengsan..eheheh


hei doakan kesihatan lov dan keluarga ya..

emp ya one more thing, terima kaseh pd follower blog lov ni..

lov tgok da btmbh2 pengikutnya..terima kaseh coz beri sokongan..

until we meet again in other entry..bye..



Tiada ulasan:

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang