JOM TERJAH~

Rabu, 19 Disember 2012

MY HAPPY MOMENTS





Assalammualaikum,

Hi, happynye kan.. apa yang happy?

just another happy moments in my life story..


kenapa tetibe? hahahaha tat is bcozzzz

lov join satu contest, sape2 yang nak cuba just klik link



so, contest ni cuma minta kita share satu pic

yg ada kne mngena dgn atok nenek contest ni la kan..

kalo nak ikut-ikutkan happy moment tu

terlalulah banyak nau..


but lov pilih pic yang ni..


why? inilah pic pertama anak gadis lov mula bersekolah

tahun satu pada tahun 2011

hari ni punyalah lov kelam kabut bagai nak gila uruskan dia

sekarang n myb sampai bila2 bila tatap pic ni

lov akn tertawa sendiri..


budak nakal ni dah nak naik darjah 3 pd 2013 ni..

bg lov n lov pcaya bg semua ibu bapa jugal

setiap saat bsama ank2 adalah detik yg paling terindah

dlm hidup kita..


pheheehee.. nk nanes la... :P


ok2 we back to our contest nw..

alamak bg yg xwajib tu mmg lov xbuat la..

lg pun mmg xreti nk buat cmna..


then klik G+ tu lov xbleyh nk bgtau yg keberapa

coz dtg2 je opes tiap2 pg mmg g vote eyriqazz dulu

-tiap2 pg tao-

so lani da ptg da xingt keberapa.. uwaaaaa

adakah saya telah terkeluar dari contest ini? T_T


takpe!!! saya mgundi dgn rele ati

contest ni kalo ada rezki adela kan..

yg pentenk ikhlas ^^ pwehehe





hep2 ada lagi 'Contest My Happy Moments dianjurkan Eyriqazz.com

bagi menyahut Cabaran iPhone 5 Gadget Impian



papai~~~

7 ulasan:

Eyriqazz berkata...

teringat memori first day hantar alisya ke Pre-School..terus buat entri dan gambar..

Nanti dia besar2,tentu dia happy tengok kembali memori tersebut kan?Yerla, gambar dlm kamera digital,bila la agaknya bakal diprint kan

Lov Note berkata...

itu akn jd kenangan dia bile da beso nnti.. mgkin time tu kite pun da xde..T_T

print la, album kan..lov simpan pic 1st dy pwincess g tadika n skola .. so sweet sgt perasaan tu xboleh digambar dgn kata2..


Myra Jay berkata...

Kenangan untuk dia nanti bila dah besar, macam mana mamanya kalut uruskan masa 1st day persekolahan :D

Lov Note berkata...

ha tu la selalaunya ibu la org yg paling kalut skali.. bapaknya? ada tp xde nk dok kalut2 ni..dia dok relax je....

kite ni je yg lari kulu kilir cari kelas cari ckgu.. carikkan kantin.. carikkn tandas..lol

penat!! T-T

Diana berkata...

Sweet moment yang takkan hilang dari kenangan seorang emak kan.... best! best! Setaip cerita anak2 dlm blog mak paknya ni, in shaa Allah akan menjelaskan kepada mereka besar nanti bahawa mak paknya sentiasa menghargai setiap detik tumbesaran mereka tu.... kan? Kan? Kan?

Diana berkata...

Sweet moment yang takkan hilang dari kenangan seorang emak kan.... best! best! Setaip cerita anak2 dlm blog mak paknya ni, in shaa Allah akan menjelaskan kepada mereka besar nanti bahawa mak paknya sentiasa menghargai setiap detik tumbesaran mereka tu.... kan? Kan? Kan?

kakinakl.com berkata...

memang byk kenangan terindah..nak join gak tapi pilih gambar dulu

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang