JOM TERJAH~

Khamis, 6 Disember 2012

RM100 GIVE AWAY DARI EYRIQAZZ.COM




Assalammualaikum, selamat ptg sume..

Tengok je tajok tu dah rasa teruja kan?

seronoknyer kalo dpt RM100 Give Away dari Eyriqazz.com ni






yg sebelum ni  ...



Eyriqazz.blogspot telah menjadi

bertambah-tambah maju ko senah oi.. ni akak nk habaq mai ni..ehehe

da mcm pah bedah plak aku ni kan..


senang je nk join GA ni, lov pun da siap buat semua tu xsampai 5 min pun

hrp2 dptlah jd pemenang betuah bg hadiah GA kali ni..huhuhu



So kalau korang nk join GA ni pun boleh jgk

cuma kena lah follow syarat-syaratnya seperti berikut :



Syarat-Syaratnya :

1.Buat satu entri bertajuk “RM100 Give Away dari Eyriqazz.Com” dan linkkan ke entri ini

2.Klik G+ di entri ini http://www.eyriqazz.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html
3.Pergi ke link ini –> https://denaihati.com/undi-blog-pilihan-anda

4.Klik register, dan registerkan details anda

5.Kembali ke link –> https://denaihati.com/undi-blog-pilihan-anda dan Log in

6.Vote Eyriqazz.com dan 2 blog lain terpulang kepada anda.

7. DI akhir entri anda, copy dan masukkan ayat ini “Hadiah Pemenang akan digandakan 2 kali ganda sekiranya Eyriqazz memenangi iPhone 5 Gadget Impian”

Tinggalkan permalink entri di komen entri ini :

RM100 Give Away Dari Eyriqazz.com

Selesai. Tarikh tutup pada 11.59 malam, 24 December 2012.



5 pemenang akan dipilih berdasarkan cabutan bertuah.


Eyriqazz.com sekarang nmpk lebih kemas, lebih mudah dan lebih 

seronok melayari setiap entry2 nya setiap hari..


lov hrp lebih byk jugak lg nanti kejayaan demi kejayaan buat beliau

setiap hari di masa2 akn dtg.. selain mjadi tempat rujukan

lov yg masih baru dlm dunia blogging ni,


ianya juga selalu menjadi tempat sumber inspirasi buat kami

utk lebih bjaya seperti Eyriqazz.com suatu masa nanti.. ^^




pssst : hrp2 eyriqazz akn menang iphone 5 tu nnti ye..

coz, Hadiah Pemenang Akan Di gandakan 2x ganda

sekiranya Eyriqazz memenangi iPhone 5 Gadget Impian tu..

*tadah tgn bdoa* ^^


tat's all, papai..





3 ulasan:

Myra Jay berkata...

Good luck lov :)

lov-note berkata...

terime kaseh Myra Jay.. trima kaseh sudi btandang..

cikgu Naman berkata...

Goodluck!

Jom join lucky draw ,

1. FM USS singapore dan cash

http://www.mrsfiza.com/2012/12/jom-menang-lucky-draw-fm-uss-singapore.html

2. Ada RM120 cash, photobook rm200++ dll. http://www.cikgunaman.com/2012/12/cabutan-bertuah-menggapai-gadjet-impian.html

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang