JOM TERJAH~

Sabtu, 15 Disember 2012

SENARAI KOMEN YANG HILANG





Assalammualaikum,

Ada tak sapa-sapa yang boleh 

TOLONG!!!!!



camna caranya nak dapatkan balik

senarai komen yang dah hilang?

sebelum ni senarai komen-komen

terus g bahagian bawah sekali di blog ni


tapi hari tu sejak ada internet problem dia

xboleh nak maen setting tu..so dia soh delete..

but nw susah sgt nak baca komen2 terkini kalau xde

senarai komen2 tu..



Ada sape2 tau cmna nak dapatkan balik

senarai komen yang terkini dalam blog tanpa

perlu pergi ke senarai catatan..



UWAAAAAAAAAAAAAAAA 







4 ulasan:

Diana berkata...

Alaaa.. Luv..
Saya pun tak berapa pakar bab-bab nih...

Cer luv try google...kot la ada penyelesaian kepada masalah luv nih?

Hihhii..sorry tau...

Lov Note berkata...

trima kaseh diana, lov da try buat carian kt blog2 tp xde lg tutorial untuk senarai komen hilang dari blog utama

utk kotak komen ada la..eheheh takpelah..myb lama2 nti biasalah..cuma kalo ada yg komen dkt entry lama2 lov xdpt nk tgok n xtahu..

cikgu Naman berkata...

lupa dah ..dulu pernah jadi..ada kod yang terdelete kalau tak silap

p/s :Jom join lucky draw , ada RM120 cash, photobook rm200++ dll. http://www.cikgunaman.com/2012/12/cabutan-bertuah-menggapai-gadjet-impian.htm

Lov Note berkata...

hi cikgu salam perkenalan, rasanya mmg ada kod tedelete kot... erm rasa2nya mmg cmtu la pun..

ooo xkenai sblm ni, psl tu xvote..kikiki..xpe2..lps2 ni lov try vote ye..

tengkiu singgah..

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang