JOM TERJAH~

Sabtu, 1 Disember 2012

DERA ANAK ORANG




Asslammualaikum,

Dek sibuk je ngn kerja hujung2 thun ni

lov xmenengok lgsung di pwincess


g keje balek keje

balek msk2 bg diorg mkn then tros tdo

pwincess dok menengok tv menunggu byhnya balek


hjg mngu baru2 ni kami dok uma, borak2, maen game

dia dok pakai baju kelawar then duduk2 tu

tsingkap lengan baju tu..


tgok2 mcm ada tercoret siket lengan pwincess

dia xde perasaan, xde plak ngadu apa2

tp dok bising tgn dia kalo tpegang kt ctu trase saket..


lov selak nk nengok..


tengok2..mjeret lov mlm tu..


kenapa dgn lengan ko ni dek?

apsal jadi cmni?

siapa yg cubet? ibu ke?

ke kwn2 ko dkt transit?

si pwincess dok tergelak2.. rasa kelakar dgn uminya kelam kabut



xde apa2 la mi, mi ni bising je da mlm2 ni..

adek pun da xingat siapa yg buat...

ala xsaket pun kalo pegang baru saket.. umi xpyh risau la..

rasa nk menangis lov org buat ank lov mcm ni..

kite ltk kt someplace bebayar tao

byr bkn murah2.. jagala ank org baek2..

takat marah, hukum ke hape ke lov boleh timbang rasa lagi..

budak2 mana ada yg xnakal?



tengoklah..bila lov pegang menjeret di pwincess ni

lov xkira esok pg nk je lov serang staff kt ctu yg pwincess slalu

panggil ibu tu.. tumbok skali baru aku puas hati.. -ati tgh pns-


balik je abg lov mlm tu, tros lov mengadu

mula2 lov mrhkn dia dlu kalo2 dia ada xsngajaa tcubet anknyer..

mmg kami xprnh pukul pwincess

bkn nk mnjakan dia, tp nk besarkan dia tnpa pukul tmpo semua tu


tgok2 org laen lak yg buat rasa tergures ati ni..

pwincess ni da nk masuk drjh 3 tau bukan budak kecik lg..

slh ape la sgt sampai nk cubet ank org smpai lebam2 ni?


abg xbg lov tnye pun kt staff tu,

dia kata biarkan je dulu lagi pun kami xtahu

samada staff tu or budak2 kt ctu yg buat..


kalo ikutkan lov mmg lov hamok je semua org kt ctu..

kalo budak2 tu yg buat pun, apa makpak diorg xajo

ke ank2 supaya jgn saketkn org laen? kurang ajar betul..


si pwincess ni pun satu boleh plk dia lupa bila dia dpt lebam tu..

sampai 3 minggu lebam tu xilang2 lg.. bygkan la..

hishhh! geram2..






Tiada ulasan:

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang