JOM TERJAH~

Selasa, 4 Ogos 2015

JOM KE KOREA KITA?




Assalammualaikum,

apa khabar kawan-kawan semua? harapan semuanya berada 

dlm keadaan sihat hendakNya..



selamat hari raya...masih belum terlambat kot..hahah

raya aritu lov balik kampung suami di perak 


hei tahu x? lov sekarang ni teringin gila n tersangat gila

hendak ke KOREA...nak pergiiiii

tolongggggg




kenapa? ats byk sebab...antara yg paling utama

sebab nak jumpa kang gary (runningman) LOL

gile x? hahahaha lov tahu mmg gile kan..



runningman antara program yg lov boleh tengok berkali-kali setiap hari..

kalau xde masa pun lov akan carik masa tu..curi2 masa..lol

kalo boleh lov nak pergi sume tmpt2 runningman buat rakaman..

mcm best2 je..


kalo nak tahu, yg sape2 xpernah tahu kcuali fmly lov...

lov pernah hntr satu kertas kerja untuk game runningman..

yup lov tahu...myb x terpilih kot...hahaha


masa tu runningman (sbs) ada anjurkan satu prtndingn

utk pminat2 create game yg best2 utk rakaman runningman

dari pminat2 yg kreatif..yg selalu sokong diorg dari blkg..
 
rmai kot yg hntr penyertaan tu..boleh dikatakan hmpir dari 

seluruh negara...n malaysia ada sikit je yg join..

lov antara slh satu drpdnya..


dlm kertas kerje tu kite kne create satu game utk diorg..kalo diorg rasa 

bagus dan akn dpt naikkan rank diorg..bnda tu akn diorg pilih

n buat rakaman dlm runningman..tuan punya projek tu plak

akan dapat lah hdiah dari runningman


hadiah xtau la apa..lol


so lov dgn tekad siang mlm dok create game dari mula smpai hbs

selama 2 minggu kot...yela b.i kot...

lov ni dah la xberapa nk pandai...takat b.i bdk2 tadika kot..

tapi masih terus mencuba jugak..akhirnya siap...

rasa mcm xpercaya je...eh aku ke yg buat ni..lol
 

permainan ni utk setiap ahli...n tema semualah...untuk satu rakaman..

but smpai skrg xde pn...hahahahaha

 xterpilih la tu...tgok pn x kot diorg tu..



yup lov xboleh gilekan sesuatu..tros melekat je..lol

then sbb laen antaranya coz lov TIDAK PERNAH ke luar negara...

betul ni...kesian kan? :P



dalam negara dah selalu..myb coz lov ni penakut kot..takut nk cuba itu

takut nk cuba ini..takut nk pegi sana..takut nk pergi sini..

serius mmg menyampah bile ingat2 sendiri 



sekarang dah pasang niat...nak tukar pangai..

nak capai or nak buat something yang xpernah buat..

yg selama hari ni nak buat tapi x terbuat2..muhahaha fhm ke tu? :P


jd mulai sekarang 

nk kumpul dwet 0.50 sehari utk ke KOREA...

muhahahaha...hais...doakan lah ye..sket2 lama2 jd bukit..kan?


sebab lain coz lov nak rasa makanan korea....selalu tgok mcm best je

teringin gile2 ni..smpai lov belajar dari utube hoke..resepi2 korea..

cuma di tmbh la serbuk perasaannya tu..ikut style melayu..hihi




sedap la plk...kalo btol2 cmne ye..haaa cmtu la..

lov tgok ramai yg da ke korea...ada yg ckp best...ada yg ckp xbest

tp kesah apa...nk try jgk pegi sndiri..



doa2 kan ye..moga2 tahun dpn dpt pergi korea...ceyh bajet thun dpn..

yela kalo dah 0.50 sehari..ingt ckup ke..lol

pastu ank lov tegor...

"ooh mama nk pegi korea sorang2 ke?


smpai ati...bwk la adik.."



haaa sudah...dari bajet utk sorang jd 4 - 5 orang...hahahah


nmpnyer cmtu kne tngu 2020 nti kot baru smpai...

ok la..korang pn layankan je lov mepek nta hape2 nta..hahah


ok papai~~







Tiada ulasan:

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang