JOM TERJAH~

Selasa, 9 Jun 2015

BAKAT TERPENDAM - SEORANG PELUKIS HEBAT






Assalammualaikum,

sejak tak update blog ni, time2 sakit dok rehat kat umah

lov da bosan terbaring je, lov akan bukak utube..



lov suka tengok DIY,  dan sume bnda yg kita boleh belajar..

mana yang lov minat je la kan..

lebih2 lagi bab katon2 ni kan..


sekali tu tbukak la plak

doodle..how to doodle.. n mcm2 lagi tajuk yg klua..

satu2 lov bukak sambil jari turut mengikut rentak

tibe2..eh...jadi la...eh sama la..


tak sangka aku boleh mlukis..huhuu

so layanla doodle yg lov buat ni ok...




tak cantik mana, tapi bagi lov percubaan pertama yang hbt..hoho

then kawan2 pwincess siap oder kau nak beli lukisan ntah hapa2 

lov ni..





lov lukislah lagi dekat 20 helai..bg kat pwincess..

sejak bila la dia jadi penjual hasil tangan mamanya...

dijual rm1.00 untuk satu gambar...

kawan-kawan adik ckp mama awak seorang pelukis hebat..

 LOL!!!!!


terus kena marah dengan papa nya, lukisan budak tadika cmtu

dijual mahal2? kenapa tak bagi percuma je?





adoiii lukisan bdk tadika abg lov kata? sabo jela..

saket tgn kot nk lukes 20 helai lukisan yg sama...

pen dkwat basah tu baru je beli,dah la mahal ok..

tp last2 lov suh bg je...tp pwincess berdegil nak jual jugak

coz kat sekolah kwn2 nya semua main jual2 cmni..





ok2 suka hati...jual lah rm0.20 je..

hahaha budak2 kan...layan jela...


yg xboleh tahan tu, balik2 sekolah lebih banyak lagi oder yang pwincess dapat

dari kawan-kawannya


TIDAKKKKKKKKKKKK mama xnak mlukis lagi..

:P

 dah2 habis cerita... :P

 

Tiada ulasan:

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang