JOM TERJAH~

Selasa, 9 Jun 2015

THIS IS WHO I AM




Assalammualaikum,


Hallo uols, dah lama kan lov tak update blog kesayangan lov ni..

6 bulan sekali muncul kembali..patu setahun kemudian baru muncul balik

muahaha..


ada ke yang sudi singgah ke blog sepi lov ni?

erm lov macam biasa bila hilang tu coz asyik lah tidak sihat

lov ni kan penghidap asthma kronik..

kalau tak jaga betul-betul sekejap je boleh kena serangan asthma ni..


ubat? erm macam yang lov pernah ceritakan sebelum ni KAT SINI

macam-macam hado..hahaha

oh ye kalau ada siapa-siapa yang lov janji nak buat entry pasal 

komik tu, lov minta maaf ye..coz lama dah tertangguh..




lov bila jatuh sakit, masuk wad, klua wad

kalau tak pun dok berulang g kecemasan pi sedut gas..

tahu-tahu ajela, bila dah sakit ni semua urusan banyak yang tertangguh

lebih-lebih lagi urusan tempat kerja..bos pun bole pitam

kalau ada staff macam lov ni..


macam biskut daaa, tapi bukan lov sengajakan..dah sakit..

siapa yang nak sakit? sakit tau...huhu

in sya allah bila kerja tu memang lov bagi tumpuan 101%

cuma kenkadang kita ni manusia biasa..mana lah sempurna kan



kalau tak lov yang sakit mesti pwincess plak semput..

bergilir-gilir kami ni..



ini pun lov baru sedor lov ada blog...wakakaaka

mana tidaknya, ada sorang member ofis ni tegur

"eh blog ko asal cerita sama je ko tak update ke..bosan aku baca"

dalam hati "eh dia ni baca blog aku ke? thehe ada peminat"

-prasan-


 

Tiada ulasan:

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang