JOM TERJAH~

Sabtu, 31 Disember 2011

SELAMAT TINGGAL 2011

 

Tinggal beberapa jam je lagi kita semua, 1 malaysia.. 

1 dunia akn menyambut tahun baru 2012

Sedeh dan gembira bercampur rasanyer
sedeh tinggalkan or tpkse meninggalkn kenangan2 trindah yg blaku spnjng tahun ni

gembira pula bila semua pkara2 sedeh akn blalu pergi..

cepat sungguh masa berlalu pergi,

sempena mlm penutup 2011 ni lov nk coretkn sdikit

rentetan spnjng 2011 yg telah lov lalui..

ada beberape je yg lov coretkn..kalo nk tahu lebeh bca lah coretan2 2011 

^_^


kalo nk tau cite lanjut klik gambar oke....

V

V

V

Awal tahun 2011, lov masa tu tgh sebok dgn pndftrn skola drjh satu pwincess

 

mcm2 ragam pwincess dkt sekolah, dgn kelam kabutnye lov coz ank baru mula bsekolah..




 btmbh syoknyer bile ptama kali lov menang hadiah dari contest..


hadiah-hadiah yg lov memang...hrganyer mmg bso..

xkirela apa pun hadiahnyer jnji dpt kan...


Kisah ni kelakar, ramai yg marah dgn tajuk ni..heheheh

its pengalaman or keadaan pwincess balek dr skola ..




owh ini brita hangat jgk, mmg lov mrh gile time ni...

rasa saket ati sgt2..


komik antara cerita paling byk dlm blog lov ni coz lov mmg gile komik..

trutamanya cite2 cinte n hppy ending..

entry psl komik ni byk menarik pehatian adek2 skola or remaja la..

mmg sronok sgt..

coz slalunyer komik2 ni mmg golongan remaja je yg gile..

tp lov pun turut gile samer..hohoho -maseh remaja kah?- :P

sehingga pd ari ini, komik yg telah lov beli adalah 183 buah kesemuanya..

itu untuk 2011 ni lah.. 2012 xtau lg.. :P



erm, tahun ni raya mmg byk suka duka nyer..

lov xde perasaan coz saket time ni..

hrp tahun dpn will b more better thn tis year..


Owh blog ni masih bru lg oke...

lov xtau sgt psl hal2 cmni tp maseh mahu cube jgk...

coz lov ni ske sgt2 memberi..-hadiah la-

then tahun ni jgk lov buat satu contest kecil..

kelakar je contest yg lov try2 for d 1st time ni..

mule2 buat tu malu sgt...

takut sgt xde org akn join..

tp alhamdulillah, ada jgk rakan2 blogger yg otai2 nk promote n

join kontest ni.. trimas!!!!


owh yeah!! inilah pemenang lov-note little contest tu..

blogger otai tu, malu tau lov..eheheh

papepun trimas sgt2!!! n tahniah skali lg..

coz memberi lov ksempatan utk buat contest ni..

bg lov peluang utk rasa sndiri cmne gayanyer buat kontest .. :P

tharu tau..gembira skali..



hehehe ini kelako sgt2..

lov mcm org giler searching for tis thing...

van milo mini..

mmg fmly lov mnum milo dari lov tecik2 lg...

so mmg lov akn gile plak lg bile nmpk ada bnde2 chumel cenggini

i want it!!!!!

then last2 tu dpt jgk

TRIMAS TO MILO!!!! 

hppynyer...~~



ni pun paling sweet, lov dpt cek ptama dari nuff..

hppy xterkire...

walopun jumlah nyer xsbnyk mana...hehehe

itu namanyer bsyukur... :P


Then ini might b d last 1 acara lov tahun 2011 ni

acara penutup,

lov ikuti blog ni sjk blom ada blog lov-note ini lg..

blog ini diperkenalkn oleh kwn ofs yg ske mrayau2 ke blog org ..

walopun dia xde blog..

coz bz je ngn memacam akhirnye dpt gak lov join kontest dari blog ni

doakn lov bjaya eh..kihkihkih..

****************

erm itu je yg lov petik dari entry spnjg 2011

ada suka duka, kelakar n mcm2 perasaannyer..

kalo nk tahu lebih lanjut just clik pic2 kt ats tu oke...

itupun kalo link lov buat tu mjadi..

-budak baru blajau-

selamat tahun baru, 

semoga esok mjadi lebih baek dari ari ini...

smoga ari ini mjadi pengalamn yg bhrga buat esok...

Semoga Allah memakbulkan doa kite semua..

Amin~~

Tiada ulasan:

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang