JOM TERJAH~

Khamis, 29 Disember 2011

XDE APA PUN..SAJE LEPAS GERAM..



Salam n slmt mlm, 

skunk tgh dok dpn pc menghapdet blog yg da lama ku tinggalkn

dgn berbekalkan secawan kopi from nescafe..

mkn mlm cume bege prosperiti ajew -ajew?-

susah btol nak ada masa utk menghapdet blog skunk ni..

time kaseh pd kwn2 yg maseh berkunjung melawat blog usang ni..

bkn pe, hjg2 thn ni sbok ngn kje, nk buat laporan, n bagai lah..

then baru lov sedar sjk2 bwk kete ni btmbh2 tertekan lg idop ni...

hehehehe

tadi baru je kua ofs ada minah bwk mto tu tibe2 je pancung kete lov..

then tibe2 time tu jgk la dia tgolek..

lorh da la pnt lov dok je dlm kete.. -bkn tkot eh-

coz lov piker dia jato mcm kne tiup angen je..

bkn kne langgo pon..dia yg sagat kete lov..-calo weyh-

dak tu xjato pun..mto dia je yg jato tp mulot dia kalah muntot aym..

-tape myb dia da tmalu kot- huhuhuu

masuk ni nta da berapa kali lov tlibat ngn pkara2 cmni..

rasa da muak sgt2.. tension tol bwk kete ..

LOL

esok ada metink pg2 bute...erm rasa mcm kalo bole invisible kn best..

stat esok abg lov plk deret kne hbskn cuti dia thun ni punyer..

kalo x bos nyer kata burn.. -xaci en-

sdp la abg sok n sminggu dpt cuti je... 

lov je yg cuti da terhbs ditgh tahun.. lol

so hjg thn konon2 rajen la dtg keje.. hohoho

ermmm tgokla apa la yg lov merepek ni..

dah la buat entry tnpa pic..bosan en korang bca..

-nta ada org bca ke idok nta- T_T


erm, nk g benamkan pale dlm kolah jap..

kasik ilang tension.. hohohoh

Tiada ulasan:

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang