JOM TERJAH~

Selasa, 27 Disember 2011

MY BIRTHDAY Giveaway by MADAMMONDOQ.COM








Happy Birthday To You, Happy Birthday Toooo Youuuu

Happy Birthday Happy Birthday..

Happyyyyyyyy Birthdayyy Tooooo Youuuuuuuuuu

Ahaks, dapat gak akhirnya lov join something from Madammondoq.com

Setiap hari sekurang-kurangnya 4-5kali lov ronde2 kt blog beliau

Nak tiru? isk isk isk... No!!

Nak dengki2? isk isk isk.. No! -sometimes yes- >:P

mmg best sangat selain dapat baca nasihat & komen2 dari sahabat2 blogger beliau yg otai2

thp gaban vs ultromen taro tu..syiok eyh kalo dpt jadi cam beliau ni..

cuma satu je, pada pandangan lov lah ye.. blog madam ni kurang ada

limpahan ilmu, mcm kedekut ilmu gitu.. :P -jgn maraa haa-

myb xde byk masa gamaknyer oke..

apa2pun blogger baru mcm lov ni amat perlukn nasehat2

or ilmu dari otai2 cm beliau.. 

selain tu, entry beliau slalunyer pendek2 jew..

so mcm "tak cukupla cerita ni..nak tahu lagi!! laaa dah hbs ke?". haaa sampai cmtu skali ko..

ekekekekeke..

papepun nk wish d best tok dia sempena bestday dia yg akn dtg bape ari lagi ni..
Saya nak ucapkan, ish terharu plak..

oke sambung-sambung.. Saya nak Ucapkan Selamat Menyambut Hari Lahir Yang Ke-

20++ lagi katanyer..kihkihkih.. -i lg tue nmpknyer, aww trase tau-

Semoga Dipanjangkan Usianya, Tenang dan Bahagia lah Hendaknya DiSamping Fmly Tercinta

then Semoga blog madammondoq.com sentiasa ceria, bersahaja dan ko memang debum!!

Akhir kata dari lov buat madam

**********


Dari K.L terus ke Setiu

Jalan-Jalan Melepas Rindu Di kalbu

To Madammondoq yang happy n cute selalu

HaPpY bIRtHdaY To yOU








psst: tis is my 1st time buat link2 ni nta btol nta tidak..hohohoho












4 ulasan:

Cik Rose Cute berkata...

Follow sini...

Noor Wahidah Mahat berkata...

thanks join dear!! good luck k!!

aNereO UsitHe berkata...

naj dtg follow sini :)

lov_note berkata...

owh tengkiu naj... ^^

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang