JOM TERJAH~

Isnin, 19 Disember 2011

SOAL JAWAB BERSAMA SI MENTEL...


Kenapa dengan awak skrg ni?

Saya tengah runsing dgn perubahan angka dlm idop saya beberapa ari yg lps.. -no need 2 knw- :P , then kwn2 saya sume da nk blah tinggalkn saya...saya dah xde sape2 ni..cmne ni..

So bole buat apa je skrg?

Saya cuma dtg keje buat2 ada keje, or buat kje orang lain then balik keje..


Time2 free kenapa xupdate blog?

Ermmm saya rasa saya dalam mood menulis cerpen or cerita or novel..myb la
tu pun kalo boleh dipanggil novel..psl tu saya xmnules blog..


Suka dengar lagu apa skrg ni?

Selena Gomez, ah ah ah i lov u like a luv sung bebi... :P saya boleh dgr lagu ni sampai mlm tnpa enti..


Makan kuat lagi tak?

Ermmm ssh nk ckp coz asyk kne cirit birit je so xbrapa brani nk mkn byk..cume lebeh byk dari biasa..itu je..salah ke?


Macamana dgn pemanduan kereta ke ofs stiap ari?

Ahhh saya dah eksiden pg tu, bkn teruk sgt tp bamper kete tu tcabot... tu je..

Kenapa xapdet komik2 tbaru?

Ohhh yg itu, coz dah terlalu banyak sampai saya dah terlupa..saya kena apdet dari mula..nak ke?


Mana pic or entry percutian ari keluarga pjbt n lain2 rombongan?

Saya mmg xsuka org yg uruskn bende2 ni, dia tu xadil n blagak bgos..then kesemua mjls or acara ni xbest lgsung psl tu saya xhapdet..saya jujur ni..


Perkara terakhir yg awk btol2 ingin buat slps semua mslh ni tp xdpt...apa dia?

Ahah!! trima kaseh sbb tnye, jwpnnya boleh ke saya nk bwk ikan laga saya pergi bejalan2 di taman? tu pun kalo boleh sambil bermain lyg2..maen guli pun boleh ..


Oke, mmg patut awk direhatkn dari menghapdet blog...awk demam trok!..

http://www.smileycodes.info





6 ulasan:

zainab_baniaz berkata...

huhu... gambar pic kecik tu menyedihkan...

lov_note berkata...

hahahahah itula keadaan kak lov skunk ni...mmg da parah nmpknyer..

zainab_baniaz berkata...

ehm... Kak Lov kena banyak tengok cerita yg mengembirakan hati Kak Lov.. x pun perkara yg mengembirakan hati... contoh macam saya, saya suka melukis... (ade sekali tu saya dalam mood macam nie jugak saya conteng-conteng kertas tu sampai saya puas...) huhu...

lov_note berkata...

ooo wow bgos gak cdgn ni, kak lov g mcd then masukkn eskrem sampai pno2 mulot bio kebas baru puas ati..lol

kalo x pon kak lov kira komik2 kak lov sampai mengong sndiri..miahahahaha

lov_note berkata...

oo tolonglah jgn ikot pangai kak lov ni eh..mmg xsnow2 :P

zainab_baniaz berkata...

hehe... kalau kak lov nak tau saya ade jugak baca komik dengan novel... ini suma pegaruh dari kawan saya lah ni... Ehm, nak buat macam manakan, kawan saya tu sumanya peminat komik ngan novel... ( saya dulu x berminat pun nak baca buku) huhuu...

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang