JOM TERJAH~

Khamis, 8 September 2011

TAJOK APA YANG SESUAI NI? BENGANG JE..

 



Mlm td g jsco bkt tinggi ats sbb my pwincess nk bli kasot, kasot raya?

abg plk mlm ni dia ada mjls hari raya ngn kwn2 dia

so dia bg 1 jam je utk carik kasot alia ni gile ke?

bygkn la jsco tu pnyer bso nk carik ksot yg seusia x sesuainyer lg..

mn ckop 1 jam? ati pns je tpkse gak la pegi ngn jln ato boleh kata

blari2 ank gak la lov mlm td coz nk carik ksot buat alia

kononnya nk pakai hari jumaat ada smbutan hari raya kt skola..

bkn xde kasot raya tp da putus 2-3 hari lps..bkn kasot la tp sliper regenyer lebeh kurang kasot.. 

sabo ajelah kan..patu nk belik lg..eeeeeee 

msok psrya jsco jumpe yg dia nk tp tinggl 1 je.. itupun yg display dia nk..



lov xkasik coz da buruk org asyk dok try je kot.. lari2 klua plk,

- da mcm masok program carik hrta karun aku mlm tu- lol 

jumpe kt hjg jscoo itupun dia xnk sbenornyer tp lov pkse jgk 


ikutkn bpk dia slipe jamban pun boleh bg ank pakai..hahahaha -ade dia kesah?- lol 

pakse gak pwincess bli yg tu 

kedai2 dlm jsco pn da nk tutup pwincess pn tpkse rela tkot xdpt kasot..

blikan la jgk..RM53.90.. -bg korang murah la kot tp bg lov mahal laaa- 


sblm balek singgah watson, time tu abg g carik brg2 dia kt mn nta, 

ank pun da pnt nk tdo lov masokkn dlm troli.. 

masok2 je dia sound "puan puan troli xboleh bwk masok"

haisss!!! geram btol haku ni apsal smlm saya dtg ngn kwn2 saya bwk troli xde org halau pun?

hari ni je ke xbole? "xde puan, mmg xboleh bwk..."

haaaa laen kali tampal beso2 kt luar pintu tu "dilarang bwk troli,

dilarang bwk anjeng, dilarang bwk mknn n mnuman..

senang la org pun tahu..mmg tahu tp coz xde semua tu org ingt bleh la bwk masok.

masok kedai tu pun bkn org bleh merompak 

kalo da staff2 korang asyk membontot org g mn2 kt dlm tu kan.. 

agk2 la tgok keadaan org, ngn brg, ngn ank lg..org laen tape...

time laen2 ke staff laen tu oke je.. 

bru ingt nk g frmasi dlm tu utk tnye psl luka kt tgn pwincess tu ada ubt laen x..

saket je ati bkn baru skali masok ctu, boleh dikatakan sbulan 2x lov bli2 brg kt ctu..

 nyampah lah..len kali ltk sign fhm!!!! :P


Tiada ulasan:

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang