JOM TERJAH~

Khamis, 1 September 2011

NAJWA LATIF

Cinta Muka Buku (pesbuk)



hhahaha memule dgr rasa mcm kenapa aku rasa tjok lagu ni pelik sgt eh?

mcm mengingatkn something tp ape eh?

lol ni sore yuna ke? xkn la...sore yuna len mcm sket..

ni lebeh soft n freshh so layannnnnn so bile da byk kali dgr rasa

"ehh best plk lagu ni, kne carik ni sape penyanyi dia"

-lagu ni n budak ni dah lama popular tapi lov je yg baru tahu- lol 

bkn ape sbenarnye lov kn peminat Tylor Swift...

so mule2 dgr, kalo budak ni nyanyi lagu taylor kn best 

xde ken org kite yg pandai maen gitar n ble menyanyi?

kt barat sana tu bila ada je budak2 yg ada bakat

mereka akn ketengahkn n bg peluang kejayaan pd mereka mcm taylor swift.. 

then tuptaptuptap muncul plak adek Najwa Latif ni..

then bile dpt tau dia ni pndai maen gitar n beberapa lg alat muzik wow...

najwa ni mmg sgt2 berbakat.. 

ngn rupa n gaya yg sopan tu dan gaya tudung yg xpelik melik tu dia nmpk sgt comell 

apatah lagi bile dia menyanyi dia tersenyum skali..mmg cuteeeeeeeeeee sgt..

jom kite sokong ank watan kite yg berbakat mcm ni..

bkn shaja pandai n berbakat dlm bermain alat muzik, 

nyanyian malah dia juga seorg plajar pintar.. 

so mmg ble dijadikan icon pd remaja masa kini.. 

xsalah jika ingin mcuba kelainan n utk mcari sdikit hiburan utk diri sndiri 

mcm najwa ni jgn lupakan pelajaran, itu yg utama.. 

peradaban diri juga perlu dijaga.. 

harap adek najwa tidak berubah ngn imej skrg ni..

jgn terlalu berfesyen sgt sampai tidak mnutup aurat.. 

skunk da oke..

kuatkan semangat n try lebeh byk lagi lagu oke.. 

lebeh bgos yg brunsur nasihat buat remaja2 masa kini..



n ce la terai maen lagu2 taylor swift plak ek kalo ada msa..hihihihh

bg yg xtau adek njwa ni ada jgk blog -lov je yg lmbt tau- LOL


najwalatifs.blogspot.com

3 ulasan:

Noor Wahidah Mahat berkata...

u tak nak try ke jadi penyanyi gitar ni? hehe..

juanita berkata...

mula2 tu tekezut gak.
Nape tajuk gtu..hehehe

www.tetikusrusak.net

lov_note berkata...

wawawawa dasat nih..dua pembelog yg otai dtg jenguk siap komen lgik! kikiki..

-kembang lobang idong-

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang