JOM TERJAH~

Khamis, 1 September 2011

SELAMAT HARI RAYA LOV..

Selamat Hari Raya kepada semua Umat Islam di dunia ciptaan Illahi ini.. 


Semua balik ke kampung ke raya ni? mestilah kan ..
  
myb ada yg xbalek.. or mmg dah asalnyer dibandar2 besar..


lov pun xde kampung sebenarnyer.. mmg berasal dari selangor,


tinggal kt cni, lahir kt cni, blaja n keje pn kt cni jgk..


stiap isteri itu harus wajib mengikut suaminya..


so lov dah anggap Perak tempat kelahiran suami sbagai

kampung halaman sendiri..mmg sronok.

suasana kampung tu laen sangat..

terasa lebih meriah dan selesa disamping orang tua..

apatah lagi bercampur pula dengan sanak saudara..

yang kenal malah ada yang tidak pernah kenal..

walaupun pernah terserempak di tempat kerja sebelum2 ini..

makanan? urmm jangan cakaplah..mmg banyak sgt..

adek beradik suami ramai, so setiap wanita-wanita dalam family tu 

mmg akan menyediakan hidangan tersendiri kecuali lov.. LOL

terus terang masak campak2 tu lov pandai la..

tapi kalo masakan besar, utk hidangan ramai ni lov xbrani lg..

kt uma pun kalo msk lov tgok resepi kt tenet baru bleh masak.. hihi..

-pic kt kg time nk sedia juadah berbuka puasa terakhir thn ni-


so lov lebih kepada kerja2 didapur.. menggoreng, memotong, :P

mengupas, mengopek..tapi kali ni xde buat kerja pun..

coz lov tdo je .. maseh semput lgik..

kakak2 ipo semua sporting..semua memahami.

2 hari lg nk raya lov TPKSE PONTENG..

coz dah xtahan sgt saketnyer..so kne mkn ubt..

terima kaseh pd mak, bapak, kakak2 ipo ku.. hiks!

kerana memahami..

 bygkan la lov saket sampai pwincess pn lov xble nk jaga..

mn anak lov ilang pun lov xtau..

lps mkn ubt.. lov pitam tros...jga2 da mlm..baguih la sgt kan?

 juadah terakhir ni lebih kpd fast food gitu..

 hihihi




SELAMAT HARI RAYA SEMUA.. 



MOOD : TIDAK SIHAT

Tiada ulasan:

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang